2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم نظرم رو ۴۰یا ۶۰برگه .اخه۱۰۰برگ خیلی زیاده. دخترم کلاس اول داشت همش صفحهاش خالی موند

والا هیچی هم معلوم نیست اگر از آذر به خاطر آلودگی هوا تعطیل بشن که آزمونی تو خونه نمیدن

۱۰۰ برگ بگیر 

همیشه که اول نیست سالهای بعد استفاده میکنه و کم میاره

یا

از اونایی بخر که میشه بهش سلفون اضافه کرد 

یعنی  گیره وسطش باز میشه و سلفون اضافه میشه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

تا سال ششم استفاده میشه

گفتم از مدل بگیر که سلفون اضافه میشه

یه کم گرونه اما هر وقت خواستی سلفون کم یا زیاد میکنی

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹