2777
2789
عنوان

شما اگه همچین پارتنری داشتین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست
اون۳۶من۳۱

اوووووه عقد کنید برید سر خونه زندگیتون بابا. داره چهل سالش میشه دیگه.

خانواده ی بیمار واسه پسر ۳۶ ساله هم تعیین تکلیف میکنه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

‌من بودم کات میکردم ، شما به نسبت اون خیلی پخته تری ، یه یار تجربه ی زندگی داری نیاز ب کسی داری ک خیلی مردونه تره تا این پسر بچه ، بعدشم شما مسئول حال بدش نیستی ، شما عمر عزیز خودتو نزار پای پسری ک هنوز از مامانش حساب میبره ، یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رضایت موقعی مهمه که مثلا عروسی بخوان بگیرن یا پول خونه بدن یا کلا مالی وابسته ی اونا باشه.اگه فک ...

از لحاظ مالی میتونیم بدون اونا....

ولی این پیشنهاد رو میترسم بدم

چون اولش گفتم باید راضی باشن..حرف خودمو عوض کنم😔

‌من بودم کات میکردم ، شما به نسبت اون خیلی پخته تری ، یه یار تجربه ی زندگی داری نیاز ب کسی داری ک خی ...

ببین حساب نمیبره اما مامانه اومده ب مامانم گفته ب دخترت بگو پسر منو قبول نکنه( نمیدونه در ارتباطیم ) 

بعدم تو خونشون هی خودشو زده ب غش و سکته همه رو ترسونده...

یه کم مشکل قلبیم داره... 

از لحاظ مالی میتونیم بدون اونا....ولی این پیشنهاد رو میترسم بدمچون اولش گفتم باید راضی باشن..حرف خود ...

مستقیم پیشنهاد نده. بزار یه مدت بگذره بعد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

اوووووه عقد کنید برید سر خونه زندگیتون بابا. داره چهل سالش میشه دیگه.خانواده ی بیمار واسه پسر ۳۶ سال ...

کاش به همین راحتی بود...

هم اون میترسه هم من از تبعاتش.منم از دعوا و درگیری و بی احترامی خانوادش میترسم البته فقط مامانش

ببین حساب نمیبره اما مامانه اومده ب مامانم گفته ب دخترت بگو پسر منو قبول نکنه( نمیدونه در ارتباطیم ) ...

اخلاقای دیگه ش خوبه؟ خرج میکنه؟ چند وقته باهمید؟

کاش به همین راحتی بود...هم اون میترسه هم من از تبعاتش.منم از دعوا و درگیری و بی احترامی خانوادش میتر ...

اونا کجایین؟

یه مشاوره هم برید ببین چی میگه

اخلاقای دیگه ش خوبه؟ خرج میکنه؟ چند وقته باهمید؟

باهم مشکل خاصی نداشتیم خدارو شکر.حدود یکسال و دوسه ماهه 

و فامیلم هستیم و بهش اعتماد دارم..‌‌

از لحاظ خرج کردن الان داره شرایط زندگیشو مث خونه و... اوکی میکنه من خیلی مراعاتش میکنم خودمم شاغلم درامد دارم 

اما بیرون میریم خوبه خرید میکنه مثلا غذا خوراکی و...

باهم مشکل خاصی نداشتیم خدارو شکر.حدود یکسال و دوسه ماهه و فامیلم هستیم و بهش اعتماد دارم..‌‌از لحاظ ...

قصدش واقعا جدیه اسی ؟؟ تو یبار جدا شدی باید خیلی مراقب باشی این چجور ادمیه 

اونا کجایین؟یه مشاوره هم برید ببین چی میگه

همشهری و حتی همسایه هستیم...

مشاور هم صحبت کردیم ازدواجمون رو تایید کرد 

وقتیم مادرش مخالفت کرد  و من کات کردم بهم گفت گفت در رابطه رو نبند و بازم فرصت بده....گفت سخته راهتون هم جدا شدنتون هم باهم موندنتون باید سختیشو انتخاب کنید

این آقا کامل از رضایت دادن مادرش ناامید شده چون مادره خیلی واکنشای تندی نشون داد اول ک رفت به مادر من گفت بگو دخترت به پسر من فک نکنه و زن یکی بشه مثل خودش ک جداشده باشه

بعدم خیلی خودشو ب بیماری و سکته و اینا زده بود

تنها راهش همون عقد بدون رضایت اوناس ک خیلی راه سختیه 

قصدش واقعا جدیه اسی ؟؟ تو یبار جدا شدی باید خیلی مراقب باشی این چجور ادمیه

اگه مادرش میذاشت خب تاحالا احتمالا عقد کرده بودیم...

ادم خوبیه

از تموم مردایی ک دیدم بهتره

همشهری و حتی همسایه هستیم...مشاور هم صحبت کردیم ازدواجمون رو تایید کرد وقتیم مادرش مخالفت کرد و من ...

سخت نیست عزیزم. یه مدت قهرید بعد اوکی میشن. نشن هم باز مهم نیست. 

خانواده خودت مشکل ندارن؟

سخت نیست عزیزم. یه مدت قهرید بعد اوکی میشن. نشن هم باز مهم نیست. خانواده خودت مشکل ندارن؟

دوست ندارن بدون رضایت عقد کنیم 

اما فک کنم اگه اینکارو بکنیم واکنش تندی نشون ندن

چون فامیلیم و پارتنرمو میشناسن( البته نمیدونن در ارتباطیم فقط فهمیدن منو میخاد)

خیلی قبولش دارن و میدونم بعدا اذیت نمیکنن بخاطر اینکار ما

دوست ندارن بدون رضایت عقد کنیم اما فک کنم اگه اینکارو بکنیم واکنش تندی نشون ندنچون فامیلیم و پارتنرم ...

اول یه مدت صبر کن اوضاع اروم شه بعد با خودش مطرح کن. اگه مشکلی نداشت بیاد با خانوادت حرف بزنه بگه برنامتون رو.

امیدوارم هرچی به صلاحه پیش بیاد