2777
2789

خسته شدم تو خونمون بابام منو نمیخاد دیگه قشنگ فهمیدم حضورم اذیتش میکنه من کار خونه میکنم هر چی میگن میگم چشم یبار نشد مثه بقیه دخترا بگم میخام با دوستام برم بيرون برم کافه حتی یبار هیچ تفریحی نداریم بابامم همش منو دعوا میکنه فحشم میده خسته شدم از دستش نمیدونم چرا خدا صدامو نمیشنوه دوست دارم شوهر کنم برم سالی یبارم نیام 💔

کنکور دادم قبول نشدم همش میگه تو هیچی نیستی تو هیچی نمیشی شوهرم کنی طلاقت میدن چرا مثلا بخاطر یه اشتباه کوچیک من که اشتباه هر روز بقیه دختراس

واسم دعا کنید برم از خونمون تو رو خدا💔

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

صبوری کن و تحمل ب وقتش ورق برمیگرده خدا بزرگه و هوای بنده هاش داره 

منم خودم ت شرایط بدیم گریه استرس شده کارم ولی دارم تحمل میکنم 

بخاطر فرار از خونه بابات ازدواج سرسری نکن هاااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبوری کن و تحمل ب وقتش ورق برمیگرده خدا بزرگه و هوای بنده هاش داره منم خودم ت شرایط بدیم گریه استرس ...

خسته شدم بخدا دارم زیر پتو گریه میکنم الان بیاد ببینه منو میگه خاک تو سرت ... چهار تا حرف تند و تیز میزنه که بری خونه شوهرتم همینی ولی رفتارای خودشو نمیگه من دیگه نمیکشم چیکار کنم اخه😭💔

واسه آرزوم یه صلوات میفرستی گل خوشگلم🤍✨️

عزیزم شما به عنوان یه انسان ارزشمندی و حق زندگی کردن داری هرکسی هم باهات بد رفتار کنه باز هم شما به عنوان انسان ارزشمندی 

راجب کنکور هم ببین اگه رشته خاصی مدنظرت نیست میتونی رشته‌هایی که قبولیش زیاد سخت نیست و زیاد رقابت نداره بزنی اگه کلا نمیخوای کنکور بدی یه سری رشته‌ها رو دانشگاه دولتی با سوابق قبول میکنه الان نمیدونم مهلت انتخاب رشته تموم شده یا نه اگه نشده میتونی انتخاب رشته کنی یا بمونی ترم بهمن هم میشه انتخاب رشته کنی

اگه فضای خونه برات خوب نیست و امکانش رو داری برو بیرون پارک و گردش و یا هزینه‌اش رو داری کلاس و باشگاه یا میتونی بری سرکار اگه شرایطش هست

ازدواج هم عجله نکن به خاطر جو خونه طوری نشه از چاله دربیای بیوفتی تو چاه با هر شرایطی فقط نخواه بری و جو اونجا هم دست کمی از جو الان خونه نداشته باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خسته شدم بخدا دارم زیر پتو گریه میکنم الان بیاد ببینه منو میگه خاک تو سرت ... چهار تا حرف تند و تیز ...

منم خسته کم آوردم ولی بخدا دارم تحمل میکنم فقط این شرایط سخت تموم شه 

گریه نکن خودت جمع جور کن عزیزم مثل من اهمیت نده ب حرفایی زده میشه 

وقتی حالت خیلی بد بود نماز بخون با خدا درد دل کن سبک میشی