2777
2789

یعنی دو سال تعهد خدمت درمانی بعد تمام شدن تحصیل همون سربازی هست؟ یا بعد اونم میبرن تو پادگان مثل همه از زیر سیم خاردار اینا رد شیم؟لطفا اگر دقیق میدونید بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تعهدی یک درصدم فکر نکن ذره ای ارزش نداره حیف عمرت

همون روزانه همون تعهد خدمت داره حدود ۲ سال و همینطور شهریه پرداز. 

هر رشته ای از کادر درمان، طرح اجباری حداقل ۲ سال داره چ پزشکی عادی چ کار درمانی و..

...........

همون روزانه همون تعهد خدمت داره حدود ۲ سال و همینطور شهریه پرداز. هر رشته ای از کادر درمان، طرح اجبا ...

شهریه پرداز چی

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

پزشکی تعهدی با تعهد خدمت فرق داره

تعهد خدمت برای همه کساییه که توی دانشگاه روزانه درس خوندن ، به مدت ۲ یا ۳ برابر تحصیل نمیشه مدرک رو آزاد کرد مگر اینکه بخرینش اینو بچه های آزاد و پردیس ندارن و مدرکشون آزاده برای خروج از کشور

تعهدی اما فرق داره ضامن داره و قابل خرید و فروش نیست

و شرایطش هم جوریه که وزارت بخواد

یه چیزیم داریم که طرحه ، طرح برای همه است آزاد روزانه پردیس

طرح برای پسرا معادل سربازیشونه برای همین حقوق سرباز میگیرن اگر سربازی نرفته باشن که اکثرا نرفتن

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛