2777
2789

میشه اسمشو بگید من بگیرم؟؟؟

و اینکه هاله افتاد یا همون ثانیه اول مثبت شد؟؟؟

این بیبی چک رو من امروز گذاشتم البته ناشتا نبودم و تو همون لحظه اول مثبت شد و هی رفته رفته پررنگ تر شد

ولی نمیدونم کاذب هستش یا مثبت؟؟ 

میخوام یه مارک دیگه بگیرم 

خدایا شکرت 

من مدیکور زدم 

همون ثانیه اول یه خط پرررررنگ انداخت

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه مثبته ولی اگه میخوای مطمئن بشی بی بی چک روژان یا مدیکور

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

اینکه مثبته ولی اگه میخوای مطمئن بشی بی بی چک روژان یا مدیکور

اینی که زدم روژان هستش 

آخه واسه سرگرمی زدم اینو یهو ثانیه اول مثبت شد!!!

دکترها به من و همسرم ۷سال پیش گفتن فقط ای وی اف باید کنیم و ما دیگه بیخیال شدیم 

خدایا شکرت 

مثبته بی ذوق جان😂😂😂

مدیکور بخر فقط 

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

اینی که زدم روژان هستش آخه واسه سرگرمی زدم اینو یهو ثانیه اول مثبت شد!!!دکترها به من و همسرم ۷سال پی ...

وااایییی چ خوشحال شدم برات

لبخند از روی لب هام نمیره

خداروشکر

مبارکه عزیزم

این کاذب نیست مثبت واقعیه😍

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

چون که ۷سال پیش دکترها گفتن فقط با ای وی اف باردار میشم و قبلا هم یه سقط داشتم نمیخوام الکی دلمو خوش ...

خب اینکه خیلی خوبه طبیعی باردار شدی هی نگو سقط چون هر چی تلقین کنی همون میشه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم میگذرد
مثبته بی ذوق جان😂😂😂مدیکور بخر فقط

بی ذوق نیستم خودتون رو بزارید جای من که ۷سال دکترها بگن باید ای وی اف کنی و کلی دارو هرماه بخوری و با ذوق بیبی چک بزاری منفی بشه و یه سقط هم داشته باشی و ای یو ای کنی منفی بشه و یهو قید بچه رو بزنی الان بیشتر شوکه شدم و نمیخوام الکی دلمو خوش کنم

خدایا شکرت