2777
2789
عنوان

داماد صاحب خونمون گفته سی صد میلیون بذار رو پول پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 38 پست
چخبره مگههوشیار باش مستاجر اصلا پیدا نمیشههمه خونه ها موندن رو دست صاحب خونه ها تو بگی در میام اونا ...

اون چیزی نگفته برای همین اجاره بالا برده مامانم اونوقتا مستاجر بودیم میگفت الکی دو ماه قبل سال به صاحبخونه بگین میخوایم بریم تا اجاره الکی  بالا نبرن یا اگه خیلی میخواد ببره بالا برین دنبال خونه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چخبره مگههوشیار باش مستاجر اصلا پیدا نمیشههمه خونه ها موندن رو دست صاحب خونه ها تو بگی در میام اونا ...

اره مستاجر پیدا نمیشه 

خونه خالی زیاد شده حداقل تهران که اینجوریه برای همین امسال کرایه ها زیاد افزایش نداشته البته ما خودمون سی درصد گذاشتیم رو کرایه مون 

صاحبخونه میگفت پنجاه درصد اضافه کنید گفتم بلند میشم خودش گفت پس همون سی درصد باشه 

خودتم بايذ پيگيري ميكردي اگه ميخاستي بموني

يكماه قبلش خب راجع ب تمديد قرارداد حرف ميزنن

شما بايد با كسي ك صاحب ملك هست قرارداد ببندي وگرنه برا پس گرفتن پول پيش بعدا ب دردسر مي افتي

اگه هم فقط پول اجاره رو ماهانه ب دختر ميدين ك بايد توي قولنامخ ذكر كنيد و بازم دامادش كاره اي نيست

اره یا ده رو کرایه یا سیصد و بیست رو پول پیش سالمون ۲۵ مهره هنوز اضافه نکرده حرفشو فقط زد داماده

کاش دوماه قبل درباره اجاره صحبت میکردین میگفتین میخواین برین اونا زیاد نمیبردن بالا.دیدن راضی هستین چیزی نمیگن الکی اجاره خیلی بالا بردن

اون چیزی نگفته برای همین اجاره بالا برده مامانم اونوقتا مستاجر بودیم میگفت الکی دو ماه قبل سال به صا ...

یعنی باید یک یدوماه پیش باهاش حرف می‌زدیم ؟😓 آخه گفتم زودتر بگیم ممکنه بگه خب پاشید البته تو فکرشم نبودیم چون املاکی دوست قدیمی و همسایه هست پارسال میگفت این خانواده خیلی خوب و بسازن و پول پیش معمولا کم میگرفتن و کرایه مهمه براشون

خودتم بايذ پيگيري ميكردي اگه ميخاستي بمونييكماه قبلش خب راجع ب تمديد قرارداد حرف ميزننشما بايد با كس ...

منو همسرم اولین خونمون هست و تجربه نداشتیم و منم اهل صحبت و اینا نیستم فقط هر از گاهی شیرینی و یا حلوا میپختم میبردم براشون و خوده حاج خانم خیلی زن مهربونی هست فکر نمی‌کردم یعنی به ذهنمون نرسید زودتر بگیم

یعنی باید یک یدوماه پیش باهاش حرف می‌زدیم ؟😓 آخه گفتم زودتر بگیم ممکنه بگه خب پاشید البته تو فکرشم ...

الان برادر به برادر رحم نمیکنه تو این روزگار .اره باید میگفتین اتفاقا تکلیفتون مشخص میشد.مسلما مستاجر خوب از دست نمیدن ولی الان متوجه شدن شما دوست دارین بمونین الکی اجاره  را خیلی بالا بردن مخصوصا رهن ۳۰۰😐شما باید دوماه قبل میگفتی تا اونا متوجه بشن اگه زیاد ببرن بالا شما میخوای بری بالا.پول پیش براتون اماده کنن .مسلما بالا زیاد نمیبردن

منو همسرم اولین خونمون هست و تجربه نداشتیم و منم اهل صحبت و اینا نیستم فقط هر از گاهی شیرینی و یا حل ...

نمیخواد زودتر بگین 

عرف همین یکماه هست شما هم بخواین خونه پیدا کنید دو هفته ای پیدا میشه 

بعد تاریخ جابه جایی تون خوبه آخر مهر هست دیگه مستاجر پیدا نمیشه اونا بخوان هم احتمالا دیگه مستاجر پیدا نکنند 

برو با حاج خانوم صحبت کن اگر گفت به من ربطی نداره با دختر یا دامادم حرف بزن با اونا صحبت کن قانع نشدن برو چند تا بنگاه قیمت ملکها رو ببین اگر خیلی زیر قیمت منطقه بود باهاشون کنار بیا وگرنع بگو بلند میشم 

تهران هستی ؟

منو همسرم اولین خونمون هست و تجربه نداشتیم و منم اهل صحبت و اینا نیستم فقط هر از گاهی شیرینی و یا حل ...

مستاجر من اصلا ب روي خودش نمياره تا وقتي سراغش رو بگيرم

وقتي هم ميپرسم ميخاي بري يا بموني ميگه فرقي نداره شما اجاره چند مد نظرتونه…

فرقي نداره رو عمدا ميگه ك يعني من اصراري ب موندن ندارم تو هم بايد اينا رو ياد بگيري

از اونجايي ك اجاره كمتر از چيزي ك من ميگم پيدا نميكنه فوري قبول ميكنه حتي هنوز ب قولنامه نرسيديم پول پيش رو ك اضافه ميكنم واريز ميكنه ك مبادا بعدا پشيمون بشم

خلاصه تو هم بايد ب اقاي داماد ميگفتي با همسرم صحبت كنيد و بعدش همسرت طوري صحبت كنه ك اصراري ب موندن در اينجا نداريد البته اگه مستاجر خوبي هستيد چون مستاجر خوب پيدا كردن سخته و مالك حاضر نيست از دستش بده مگر اينكه مالك ادم مشكل داري باشه خودش دنبال دردسر باشه

نمیخواد زودتر بگین عرف همین یکماه هست شما هم بخواین خونه پیدا کنید دو هفته ای پیدا میشه بعد تاریخ جا ...

بله تهران هستم مرسی از راهنمایی ها و دلگرمی از دیروز آنقدر ناراحت بودما...حالا می‌خوام برم با خورده خانم صحبت کنم استرس هم گرفتم