2777
2789
عنوان

داماد صاحب خونمون گفته سی صد میلیون بذار رو پول پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 38 پست
اره مستاجر پیدا نمیشه خونه خالی زیاد شده حداقل تهران که اینجوریه برای همین امسال کرایه ها زیاد افزای ...

مگه ميشه مستاجر پيدا نشه خب پس اوناي ك قبلا اجاره ميكردن كحا ميرن 😄 هر كسي معمولا اگه مستاجر خوبي داشته با همون تمديد ميكنه تا دو سه سال 

خونه خالي هم خونه هاي نوساز هست نه قديمي ك ساكن داشتن

مستاجر من اصلا ب روي خودش نمياره تا وقتي سراغش رو بگيرموقتي هم ميپرسم ميخاي بري يا بموني ميگه فرقي ن ...

یادش بخیر اولین سالی که مستاجر بودیم صاحبخونم فکر میکرد ما خیلی پولداریم امان از تعریفای الکی مادرشوهر من که کار نداشتم شوهرم یه کارمند خیلی ساده .ما دوتا زن و شوهر بدون مهمان و کسی خونه مون بیاد اروم و بی صدا خیلی خوب .اخر سال صاحبخونه یهو اجاره ۳ برابر کرد یا پیش پول دوبرابر ما خیلی ناراحت و عصبانی شدم مخصوصا من .حالا این وسط برادرشوهرم پولی که سر رهن خونه به شوهرم و مادرشوهرم داد میخواست بگیره منم خیلی ناراحت .من چکار کردم هر چی خونه تو دیوار بود که رهن کمتر و اجارره مناسب بود پیدا کردم پول برادرشوهرم پس دادیم با رهن کمتر و اجاره خیلی مناسب رفتیم خونه دیگه‌.به برکت اون خانه تونستم خونه دار بشیم بعد ۳ سال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستاجر من اصلا ب روي خودش نمياره تا وقتي سراغش رو بگيرموقتي هم ميپرسم ميخاي بري يا بموني ميگه فرقي ن ...

اره بنظر خودم مستاجر خوبی هستیم از صبح تا شب که خونه نیستیم سروصدا هم نداریم و زمان جنگ برای حاج خانم می‌رفتیم خرید و یا تو خیابون باشه کمکش میکنیم خریداشو میگیریم هربار شیرینی میپزم واسه خودش و پسرش اینا میبرم و هرچی گفت میگیم چشم اصلا بحث و اینا نداریم کلا فقط از به چی میترسم به باغچه داریم روز اول گفت برام خیلی مهمه این باغچه و من هر دو سه شب آب میدم و میشورم اونجارو بعد خودشم میاد آب میده و میگه خشک نشن الان درختا پژمرده شدن چون خودش روزی دو سه مرتبه آب میده بهشون گندیده شدن اصلا... میترسم باغچه رو بهونه کنه 

اره بنظر خودم مستاجر خوبی هستیم از صبح تا شب که خونه نیستیم سروصدا هم نداریم و زمان جنگ برای حاج خان ...

ب اين حاج خانم بگو دامادتون انقد افزايش قيمت گفته نظر خودتونم همينه ؟اگر گفت نه بگو ما انقد افزايش در توانمون هست (كمي كمتر از اون چيزي ك ميتونيد) خب اگه موافق بودين مي مونيم اگر هم نه ك ديگه بايد بريم زودتر بهمون خبر بدين ك دنبال خونه باشيم

شما علاوه بر مستاجر همسايه شونم هستيد همسايه خوب گير اوردن ك ساده نيست

اول برو املاکی یه آمار بگیر رنج رهن و اجاره خونه ای ک توش هستین چقدره امسال

بعدم برو پیش صاحب خونه بگو دامادتون اینجوری گفتن حقیقتش عرف اینقدر هست( مقداری ک از املاکی پرسیدی) بعدم بگو من این مقدار رو میتونم بپردازم بیشتر در توانم نیست.

اگر خودش هم با قیمت دامادش موافق بود بگو پا میشم پس‌فقط مهلت دوماهه میخام ک‌خونه پیدا کنم الان مستاجر کمه باهات راه میاد 

اره بنظر خودم مستاجر خوبی هستیم از صبح تا شب که خونه نیستیم سروصدا هم نداریم و زمان جنگ برای حاج خان ...

تو خیلی ساده ای خواهر.طرف دنبال اجاره شه پول رهن .فک میکنی با کمک کردن شیرینی پختن پایین میاره ‌الان متاسفانه هزینه ها بالا رفته .ولی اینکه زیاد بالا ببره یه مقدار کوتاهی شما بود.چونه بزنین دولا پهنا نمیبره 

تو خیلی ساده ای خواهر.طرف دنبال اجاره شه پول رهن .فک میکنی با کمک کردن شیرینی پختن پایین میاره ‌الان ...

وای پس همون یکی دوماه پیش باید باهاش صحبت می‌کردیم کوتاهی کردیم اینطوری

مگه ميشه مستاجر پيدا نشه خب پس اوناي ك قبلا اجاره ميكردن كحا ميرن 😄 هر كسي معمولا اگه مستاجر خوبي د ...

ساخت و ساز تو تهران خیلی زیاده محله ما بیشتر خونه های ویلایی حیاط دار بوده تو همین چهار سال تقریبا بیشترش رو کوبیدن به جاشون ده دوازده واحدی ساختن 

همون منطقه ۲۲ تهران آنقدر برج ساختن که بیش از ظرفیت تهران هست 

اکثر برج‌ها مونده نه میخرن نه اجاره میکنند تو همین ده سال اخیر تعداد برج‌های عظیم دیگه قابل شمارش نیست 

آپارتمان‌های تهران طبق اعلام خود سازمان مسکن چند میلیون بیشتر از تعداد ساکنین هست مردم ضعیفتر میشن رو میبرن به شهرکهای اطراف تهران مثل پردیس و اندیشه 

ساخت و ساز تو تهران خیلی زیاده محله ما بیشتر خونه های ویلایی حیاط دار بوده تو همین چهار سال تقریبا ب ...

اره نوسازخالي مي مونه ولي خب تاثير توي اين وضعيت مستاجرها نداره 

الان يكساله بازار ملك راكد هست نقريبا اينا هم خالي نگه ميدارن ضرر نميكنن بعدش ميفروشن با قيمت بالاتر چون خونه نوساز رو كمتر كسي ميده دست مستاجر و دنبال فروشش هستن