2777
2789
عنوان

این کفشه گرونو خریدمو😭😭

191 بازدید | 8 پست

بچه ها یه جفت کفش گرون خریدم چند وقت پیش الان دو روزه میپوشم شصت پامو میزنه کتونیه. راه حلی ندارین احساس میکنم بسکه به جلوی کفش فشار میاد داره باز میشه این لبه هاش

طبیعیه باید باهاش پیاده روی کنی چند بار تا جا باز کنه

من یه کفشم کلا پامو زخم کرد اولاش

الان فک کنم دو شماره گشاد شده

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سایز بزرگتر باید میگرفتی مخصوصا وقتی نوک پا رو بزنه دیگه از نوک خیلی کم جا باز میکنه البته جا باز میکنه اما بیشتر از کناره ها جا باز میکنه

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

کفشتو بپوش بعد با سشوار چند دیقه بگیر رو قسمتی که پاتو میزنه یکم گرم شد باهاش تو خونه راه برو اون گرما باعث میشه

کفش شبیه قالب پاهات بشه

بچه ها تجربه ی خودم رو میگم اگر کلا کفش رو تنگ بخری حتی ممکنه جا هم باز کنه اما کفش کلا از ریخت میفته من خودم اوایل همیشه ۳۹ میگرفتم تا یکی دوهفته اذیت میکرد و درست میشد بعدش اما الآن ۴۰ میگیرم هم از همون اول راحتم هم اینکه کفشام حتی تا چند سال هم نو هستن و شکلشون رو از دست نمیدن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

کفشتو بپوش بعد با سشوار چند دیقه بگیر رو قسمتی که پاتو میزنه یکم گرم شد باهاش تو خونه راه برو اون گر ...

راه دومم اینه یه کیسه اب بزاری تو کفشت بعد بزاری تو فریزر

اب ک یخ بزنه حجمش بیشتر میشه باعث میشه کفشتم کش بیاد