بچه ها یه جفت کفش گرون خریدم چند وقت پیش الان دو روزه میپوشم شصت پامو میزنه کتونیه. راه حلی ندارین احساس میکنم بسکه به جلوی کفش فشار میاد داره باز میشه این لبه هاش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سایز بزرگتر باید میگرفتی مخصوصا وقتی نوک پا رو بزنه دیگه از نوک خیلی کم جا باز میکنه البته جا باز میکنه اما بیشتر از کناره ها جا باز میکنه
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
بچه ها تجربه ی خودم رو میگم اگر کلا کفش رو تنگ بخری حتی ممکنه جا هم باز کنه اما کفش کلا از ریخت میفته من خودم اوایل همیشه ۳۹ میگرفتم تا یکی دوهفته اذیت میکرد و درست میشد بعدش اما الآن ۴۰ میگیرم هم از همون اول راحتم هم اینکه کفشام حتی تا چند سال هم نو هستن و شکلشون رو از دست نمیدن
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️