2777
2789
عنوان

اسم شرکت خودم بعد از کلی تلاش😍💃

392 بازدید | 47 پست

بچه ها سلاممم کلی خوشحالم🤗خیلییی زیاد😍 امروز روز منه💃🍫

بعد از کلی تلاش با همسری موفق شدیم که شرکت خودمون رو بزنیم🤩🥳

یه تبریک نداره؟😂شرکت ساختمانیه😌

بعد حالا دنبال اسمیم واسه شرکتمون ک ثبتش کنیم😍

البته بگم مُهر شرکت رو که می‌خواستیم بگیریم اسم دایان گذاشتیم براش و

الان اسم شرکت هم الزاما باید دایان باشه؟مشکلی پیش نمیاد چیز دیگه ای بزاریم یاحتما باید همون باشه؟

و اینکه یه چندتا اسم قشنگ مخصوص شرکت ساختمانی پیشنهاد بدین اگ اجازه دادن که غیر از دایان چیزی بزاریم من انتخاب کنم از بین نظراتتون🤗🤩

پیشاپیش ممنون از وقتی که گذاشتید😘

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من فقط میتونم تبریک بگم بهتون ان شالله پر روزی باشه😍🌹

اسم بلد نیستم

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مبارکههههه😍😍😍❤️❤️❤️

ممنونم گلم هیچ اسمی مد نظرت نیست؟

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

عزیزم من فقط میتونم تبریک بگم بهتون ان شالله پر روزی باشه😍🌹اسم بلد نیستم

فداتشم عزیزم ممنونم

مبارکه گلم

ممنونم اسم پیشنهادی نداری عزیزم؟

فقط گلم میتونم بپرسم چقدر هزینتون شد بطور ولی با سرمایه؟برا کسی میپرسم که علاقه به ثبت شرکت خودش داره

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

مبارک باشه عزیزم

مرسی عزیزم اسمی مد نظرت نیست؟

ممنونم اسم پیشنهادی نداری عزیزم؟

برات زدم هوش مصنوعی اسم های جالبی گفت امیدوارم کمک کننده باشه برات گلم❤️

چند پیشنهاد نام برای شرکت ساختمانی با سبک‌های مختلف آوردم. می‌توانید به هر کدام tagline کوتاه هم اضافه کنید یا اسم را با هدف بازار خود هماهنگ کنید.

سبک سنتی/محکم

1) بنیاد سازان

2) پیمان سازان

3) بنای کارا

4) بنای راستین

5) سازه‌گاهان

سبک مدرن/نوآور

6) نوین سازه

7) افق سازه

8) آرا سازه

9) کیان بنا

10) آوین بنا

سبک ساده و برندپذیر

11) بنانیو

12) سازه‌یار

13) راستا بنا

14) پایدار بنا

15) بناپرور

ترکیبی یا با ریشه معماری

16) ایده بنا

17) آینده بنا

18) مهروز سازه

19) آفاق بنا

20) سپهر سازه

هر نام با چه ویژگی‌ای احساس می‌شود؟

- بنیاد/پایدار: اعتماد و ثبات

- نوین/افق: نوآوری و آینده‌نگری

- بنا/سازه: تخصص دقیق در ساخت و ساز

اگر دوست دارید، بگویید ترجیح می‌دهید کدام سبک (سنتی، مدرن، یا ترکیبی) باشد، نام به چه طولی باشد (مثلاً تک‌کلمه یا دو کلمه)، و آیا ترجیح می‌دهید حتماً کلمه “سازه” یا “بنا” در نام باشد یا خیر. همچنین اگر می‌خواهید دامنه اینترنتی مرتبط (مثلاً .ir یا .com) برای نام انتخابی بررسی شود، بفرمایید تا راهنمایی کنم.

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

فقط گلم میتونم بپرسم چقدر هزینتون شد بطور ولی با سرمایه؟برا کسی میپرسم که علاقه به ثبت شرکت خودش دار ...

بستگی داره بخواد چقدر هزینه کنه و اینکه چه نوع شرکتی باشه هم فرق می‌کنه 

کلا از دیگه از دوسه میلیارد به بالا البته من دست کمش رو گفتم برای خودمون نزدیک هفت میلیارد خرج شد تا اینجای کار هنوز فکر میکنم دو ملیاردی نیاز داشته باشیم برای ادامه و طراحی داخلی شرکت 

هزینه از صفر تا صد رو حدودا گفتمان اینکه با چه متریالی کار کنید هم مهمه

اما فقط صرفا هزینه ثبت شرکت رو همون یکی دو میلیارد شاااید در بیاد