2777
2789
عنوان

فک کنم خرافات نیسسس😅

259 بازدید | 38 پست

اینکه اگه کسی بهت فکر کنه تو خوابت میبینیش

آخرین بار حدود دو ماه پیش حرف زدیم

بعد من کلا فراموش کردم ایشونو ، به دلایلی 

دیشب خیلی عجیب بعد مدت ها خوابشو دیدم که پیام داده بهم

صبح بیدار شدم ، گوشیمو چک کردم بعد رفتم سرویس که صورتمو بشورم برگشتم دیدم پیام داده بهم:)))

البته فکر کنم فقط برای کسایی که می‌شناسیم همو جوابه

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍

چه قشنگ

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چند وقته اینطوری شدمم:)کامل تعبیر نمیشه فقط به بخش کمیش اتفاق میفته

حالا من خواب شفاف میبینم.اینجوریه ک تو خواب یهو متوجه میشم ک دارم خواب میبینم و هرکار دوست دارم انجام میدم تو خوابم، مثل همین دنیا همه چی واقعیه.وقتی از خواب بیدار میشم گاهی قاطی میکنم مثلا میرم یچیزاز کمد بردارم بعد یهو یادم میاد ک فلان چیز رو اصلا ندارم و فقط تو خواب داشتمش😆

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
حالا من خواب شفاف میبینم.اینجوریه ک تو خواب یهو متوجه میشم ک دارم خواب میبینم و هرکار دوست دارم انجا ...

وای وایی منم اینجوریممممم

چند سالهه

از وقتی مدیتیشن میکنم اینجوری شدمممم

بهش میگن لوسید دریم 

وای وایی منم اینجوریمممممچند سالههاز وقتی مدیتیشن میکنم اینجوری شدممممبهش میگن لوسید دریم

اره افرین لوسید دریم.چشم سومت چند پرده باز شده اگه هفت پرده باز شه چشم برزخی داری اونوقت.من ادمارو ببینم ذات و باطنشون رو متوجه میشم توام اینجوری هستی؟

اره افرین لوسید دریم.چشم سومت چند پرده باز شده اگه هفت پرده باز شه چشم برزخی داری اونوقت.من ادمارو ب ...

نه خیلی شدید 

ولی راست و دروغ حرفا رو میفهمم 

حتی تو چت کردن 

چند وقته کلا حس شیشمم رفته بالا 

نه خیلی شدید ولی راست و دروغ حرفا رو میفهمم حتی تو چت کردن چند وقته کلا حس شیشمم رفته بالا

حس ششم هم ربط داره ب چشم سوم😍.تله پاتی هم پس میتونی انجام بدی😍.من با ذهنم مردم رو با قدرت تله پاتی هیپنوتیزم میکنم مثلا بدون اینکه حرفی بزنم تو ذهنم حرف میزنم و کارامو انجام میدن 

وای وایی منم اینجوریمممممچند سالههاز وقتی مدیتیشن میکنم اینجوری شدممممبهش میگن لوسید دریم

اره منم اینطوری ام

ولی خب بعضی خواب هامم خیلی دیرررر تعبیر میشه مثلا بعد چن سال

ولی بعضیاشون همون روز تعبیر میشه

کاشکی اینطوری بود و بهم فکر می کرد که پیام بده ولی خب انگاری فقط یه خواب بوده😭😭😭خیلی نگرانم

نه خیلی شدید ولی راست و دروغ حرفا رو میفهمم حتی تو چت کردن چند وقته کلا حس شیشمم رفته بالا

حالا من وقتی یکی ذاتش خراب باشه خیلی واضح حالم بد میشه جوری ک اب سرد بریزن سرم اون حالت میشم و اطرافیان میگن چت شد در این حد بهم فشار وارد میشه اذیت کننده اس 

حس ششم هم ربط داره ب چشم سوم😍.تله پاتی هم پس میتونی انجام بدی😍.من با ذهنم مردم رو با قدرت تله پاتی ...

ایول باباااا

تمرین خاصی انجام دادی یا خود به خود اینجوری شدی؟