2777
2789
عنوان

پرستیژ مشاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 101 پست
توی دید شخص خودم پرستیژ معلم بالاتره واقعیت، تازه به خود شخص خیلی بستگی داره، اکثر زن های پزشکی که د ...

من وکیل و اینها هم مد نظرم هست

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

ولی معلمی من رو ارضا نکرد...

احتمالا بخاطر همینه که این تاپیک رو زدی، جایی که باید باشی نیستی، وگرنه چه اهمیتی داره بقیه چی میگن وقتی تو خوشحالی و جیبت هم پره ؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرق داره گلم

به نظرتون وقتی از شغلم نتونستم راضی باشم 

ولی انقدر زندگی بهم سخت گذشته که تاب ادامه دادن ندارم برای یه شغل دیگه باید چیکار کنم؟؟؟؟

اصلا اون حس خوبی که دلم میخواست با شغلم خاص باشم رو نمیتونم صد در صد حس کنم

حقمم این نبود بقرآن حقم حال امروزم نیست

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

احتمالا بخاطر همینه که این تاپیک رو زدی، جایی که باید باشی نیستی، وگرنه چه اهمیتی داره بقیه چی میگن ...

نمیدونم ، خودمم میگم گور بابای بقیه مشاغل خوش باش

من اگر بتونم به راهی که برنامه ریختم تو همین معلمی ادامه بدم میتونم واقعاً از نظر مالی به عنوان یه خانم به جایگاه خیلی خوب برسم ولی اگر پشتکارمو ادامه بدم شاید مثلاً پنج الی شش سال دیگه زمان ببره

ولی من اینو نخواسته بودم

حتی اگر معلمه دکتری هم بگیره بازم همینه درسته ؟ و استاد دانشگاه بشه؟؟؟

پرستیژ رو چی تعیین میکنه؟کسی که پول داره یا کسی که دانش و اخلاق رو به بقیه یاد میده؟

اگه پرستیژ به پول درآوردن باشه پس مدلهای اونلی فنز از همه باپرستیژترن

پرستیژ فقط به پول درآوردن نیست پرستیژ یعنی تاثیرگذاری روی نسل آینده بنظرت چه کسی بیشتر از معلم میتونه این تاثیرگذاریو داشته باشه؟

احتمالا بخاطر همینه که این تاپیک رو زدی، جایی که باید باشی نیستی، وگرنه چه اهمیتی داره بقیه چی میگن ...

هرکی از راه میرسه تمسخر میکنه

آره بیکاری

خوش باش

15 میلیون بسته خب میخوای چه بکنی

ها یه شوهر معلمم پیدا کن تابستونا هم برین ایران گردی

وایی چقدر چندشم میشه اینا رو میشنوم 

چیکار کنم کسی اینا رو بهم نگه حالم بد میشه

تروما هستن این جملات برام

خب پزشکی دکتراست 

لزوما به خاطر درآمد نیست که بالاتره چون اگر به درآمد بود الان ارایشگرا باید از همه قشر ها باکلاس تر میبندم

چون اونا درس هاشون تخصصی تر و سنگین تر هست خب قطعا احترام بیشتری میطلبه 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

من وکیل و اینها هم مد نظرم هست

هنوز هم، ببین خیلی ملاک ها هست، به صورت کلی مجموع همه ی ابعاد زندگی پرستیژ یه فرد رو میسازه، رفته بودم بیمارستان تامین اجتماعی، یه خانم دکتر تکیده، با ناخن های سوهان نکشیده و لاک های شلخته و کندن با صورت پر از چروک و زبان بدنی که حس عدم اعتماد بنفس رو بهم میداد ویزیتم کرد، این خانم پزشکی خونده، حالا یه معلم عربی داشتم که خیلی خیلی خوشگل بود و با آرامش و متین، توی شغلش حرفه ای بود، پنجاه سالش بود انگار سی سالش بود، دوتا پسر بیستو اندی ساله، این خانم دوم رو ترجیح میدم شخصا

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یه مرد وقتی میخواد زن بگیره شغل طرف رو ملاک میده درسته ؟؟؟؟ وقتی خودش مثلاً وکیل ، پزشک ، قاضی یا شغ ...

نه هیچکس معلم ها رو بیکار و مسخره نمیدونه

اما طبیعتا رنج حقوقی معلمی پایینه و معمولا (نه همیشه) چه زن چه مردی که مشاغل پردرامد داره میره دنبال کسی که با خودش در یه سطح باشه. اما من معلمی که شوهر پولدار کردن هم زیاد دیدم. کلا هم دختر معلم خواستگار زیاد داره، معمولا درسشون تموم نشده همه متاهلن

در هر صورت، بهت توصیه میکنم حس ارزشمندی خودت رو به نگاه مردم گره نزنی، اینا هیچ کدوم قرار نیست نون و اب شما رو بدن که انقدر نگاهشون برات مهم باشه. تو زندگی هم با کسی مسابقه پرستیژ نذاشتی که

بی خیال، از زندگیت و شغلت لذت ببر و دنبال پیشرفت باش. نگاه جامعه هم هر روز یجوره. الان چند سالیه که پزشکی خیلی بولد شده، قبلا این خبرا هم نبود. جالبه که خود وزارت بهداشت میگه انقدر شرایط شغلیشون سخته و درآمدا کمه که سی هزار تا پزشک دیگه طبابت نمیکنن، با این حال بازم مردم سر و دست میشکنن و برا صف میکشن

یه مرد وقتی میخواد زن بگیره شغل طرف رو ملاک میده درسته ؟؟؟؟ وقتی خودش مثلاً وکیل ، پزشک ، قاضی یا شغ ...

نه 

والا دو تا برادر من پزشکن 

همسرشون یکی نرس بود و بعد سر کار نرفته دیگه اون یکی هم خانه دار بود کلا از اول 

پرستیژ رو چی تعیین میکنه؟کسی که پول داره یا کسی که دانش و اخلاق رو به بقیه یاد میده؟اگه پرستیژ به پو ...

چرا بهم این جملاتی که توی پیام قبلیم نوشتم رو میگن؟؟؟

من خیلی زخمی ام

زخمی راه کنکوری که شکست خوردم

حقم یه شکست به این بزرگی و وسعت نبوده

هنوز که هنوزا موهام داغون 

پوست و معدم داغون

حالم بد

زمانم تباه شده

و بعد با چنین افرادی روبه رو میشم 

یعنی درست تو لحظه ای که میخوام از شغلم لذت ببرم باید این حسا باز بیاد سراغم

خب پزشکی دکتراست لزوما به خاطر درآمد نیست که بالاتره چون اگر به درآمد بود الان ارایشگرا باید از همه ...

ولی وقتی من دکترای روانشناسی بالینی بگیرم چی؟؟؟؟ بازم کار خاصی نکردم ؟؟؟؟؟ که بگن وای حرص چیو میخوری تو

هنوز هم، ببین خیلی ملاک ها هست، به صورت کلی مجموع همه ی ابعاد زندگی پرستیژ یه فرد رو میسازه، رفته بو ...

عزیزم درست میگین شما

ولی وقتی من دکترای روانشناسی بالینی بگیرم چی؟؟؟؟ بازم کار خاصی نکردم ؟؟؟؟؟ که بگن وای حرص چیو میخوری ...

اگر دکترا بگیری و هئت علمی بشی که واقعا خفنه ، هیئت علمی شدن کار هر کسی  نیست درآمد و کلاس بالایی هم داره ، اگر منظورت حرف مردمه ، عزیزم تو پزشکی هم بری باز ی حرفی دارن بزنن ، اگر بخاب دهن مردم رو ببندی باید شوهر کنی سالی ی بچه پس بندازی ، حال خودت مهمه وگرن اگر از معلمی بری هیئتعلمی واقعا عالیه 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است