2777
2789
عنوان

پرستیژ مشاغل

773 بازدید | 101 پست

دوستان به نظرتون اگر یه خانم معلم خیلی هم پولدار باشه 

با برنامه باشه ، خیلی به خودش برسه

خیلی تلاش کنه ، کلاس خصوصی و موسسه داشته باشه 

بازم پرستیژش مثلاً از یه وکیل یا یه پزشک پایینتر؟؟؟؟؟

یعنی مردم چنین دیدی دارن؟؟؟؟

یعنی میخوام بگم یه معلم و یه پزشک با ویژگی های یکسان بیاریم کنار هم فقط اون پزشکی خونده اون معلمه 

یا مثلاً یه معلم و یه وکیل....

(بیشتر هم منظورم خانم هست چون خودم خانمم ولی خب به صورت کلی)

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میگن فلانی دکتره

حتی اگر معلمه دکتری هم بگیره بازم همینه درسته ؟ و استاد دانشگاه بشه؟؟؟

میشه لطفاً ازتون خواهش کنم برای اینکه یه ازدواج خوب نصیب من بشه دعا کنید؟ دعا کنید حاجت روا بشم و عاقبت به خیر بشم ، خیلی غصه دارم ، خیلی برام دعا کنید .

توی دید شخص خودم پرستیژ معلم بالاتره واقعیت، تازه به خود شخص خیلی بستگی داره، اکثر زن های پزشکی که دیدم زیاد به خودشون نمیرسن، حرفه ای هستن ولی فقط همین، مورد شما رو بالاتر میدونم

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بله

من خیلی تلاش کردم برای کنکور ولی میپذیرم خیلی اشتباهات داشتم و خیلی لوس بودم و گریه میکردم و الکی افسرده و ناامید میشدم ....

خیلی برونگرا بودم به خیلی چیزا همزمان مغزم فکر میکرد

نتونستم به پزشکی برسم چهار بار کنکور دادم و نشد

فکر کردم اوکی خب معلم هم میشم و خیلی تلاش میکنم خیلی خودمو جلو میبرم 

الآنم واقعاً بیکار ننشستم ولی خب هنوز به اون نقطه دلخواه نرسیدم

ولی حسرت پزشکی به دلمه

حتی اگر معلمه دکتری هم بگیره بازم همینه درسته ؟ و استاد دانشگاه بشه؟؟؟

نه معلمی که سر کلاس میره با استاد دانشگاه فرق داره استاد خیلی کلاسش بالاتره البته یه مقداری از این دیدگاه نسبت معلما به خاطر رفتارای بدی هست که خودشون سرکار دارن سوتفاهم نشه جمع نمیبندم ولی خب مردم اکثریت رو میبینن

قطعا معلم از پزشک پایین تره از نظر پرستیژ کاری پزشک چندین سال درس خونده و نمیشه مقایسه کرد با معلم

این چه حرفیه، معلم بی سواد می‌ره سره کلاس؟...

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

قطعا معلم از پزشک پایین تره از نظر پرستیژ کاری پزشک چندین سال درس خونده و نمیشه مقایسه کرد با معلم

یه مرد وقتی میخواد زن بگیره شغل طرف رو ملاک میده درسته ؟؟؟؟ وقتی خودش مثلاً وکیل ، پزشک ، قاضی یا شغلی رده بالا باشه؟؟؟ 

مثلاً معلم ها رو بیکار و مسخره میدونه نه؟؟؟؟

توی دید شخص خودم پرستیژ معلم بالاتره واقعیت، تازه به خود شخص خیلی بستگی داره، اکثر زن های پزشکی که د ...

ولی معلمی من رو ارضا نکرد...

نه معلمی که سر کلاس میره با استاد دانشگاه فرق داره استاد خیلی کلاسش بالاتره البته یه مقداری از این د ...

شاید...