2777
2789

بعد جالبه سه ماه مونده ب کنکور 

بعد میگیم واقع بین باش نمیاری مگ انیشتن باشی دادو بیداد ملت کامنت میزارن ب حرفاشون توجه نکن میتونی رتبه برتر شی😂😂😂

ملت جو زده بی منطق 

جداازاین مورد توهر مسئله ای جوگیر هستن خیلیا 

یکیم واقع بین منطقی باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

ی جا بود اسی گفت دکتری پرستاری میارم؟ 

گفتم باید انیشتن باشی چون توکل ایران هرسال ۲٠نفر میگیرن 

بعد کامنتای خشونت امیز میزاشتن نهههه ب حرفاشون توجه نکن تلاش کنی میاری😂😂😑😑

ی جا بود اسی گفت دکتری پرستاری میارم؟ گفتم باید انیشتن باشی چون توکل ایران هرسال ۲٠نفر میگیرن بعد کا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

آره منم یبار به کسی گفتم نمیاری و همین رشته خودت رو تلاش کن و از اول شروع نکن.

یکی ریپلی کرد گفت ناامیدش نکن حتما میتونه.

دیگه ادامه ندادم راستش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

امیدوار بشه میخونه شدید واسه سال دیگه اش کلی پیشرفت می‌کنه یعنی شاید اون سال نیاره ولی واسه سال دیگه خیلی احتمالش بیشتر میشه که بیاره

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

امیدوار بشه میخونه شدید واسه سال دیگه اش کلی پیشرفت می‌کنه یعنی شاید اون سال نیاره ولی واسه سال دیگه ...

میتونی بگی ازالان بخون براسال بعد ن ک میاری هرچی بیشتر ناامید بشه با قبول نشدن بیشتر ب ضررشه

ببین بستگی داره

مثلا رشته های انسانی کمتر تلاش میخواد،خودم با چند ماه خوندن برا انسانی  اونم شاید روزی ۳ ساعت حدودا سه رقمی شدم در حالی که تغییر رشته ای بودم و رقیبام ۳ سال یا ۴ سال بود اون رشته رو میخوندن و ساعت مطالعه ۱۰ ساعت در روز داشتن( دبیرستان با معدل هایی در حد هم رفتیم رشته های متفاوتی ، یعنی میگم اینجوری هم نبوده که دانش آموز ضعیف باشن)

ولی زیاد بودن کسانی که حتی ۴ ۵ بار کنکور همین انسانی رو دادن ولی قبول نشدن(افراد درسخون و زرنگ رو میگم والا خیلیا که کلا مشخصه قیول نمیشن)

ولی درمورد رشته های تجربی خب سختتر هست، اما غیر ممکن نیست

اینجا یه نفر انسانی بود و کنکور انسانی قبول نشد، میخواست بخونه برا رشته های تاپ پزشکی، بهش گفتم از تجربی به انسانی میشه ولی از انسانی به تجربی خیلییییی بعیده، در آورد گفت اره من قافیه و عروض و فلسفه و فلان و بیسار خوندم، میدونی اینا چی ان؟ دیگه گفتم اوکی حتما میتونی

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

دیروز یکی تاپیک زده بود امسال میرم یازدهم بنظرتون دیگه واسه کنکور قبول شدن دیره؟

کاش با عقل الانم برمیگشتم به سال یازدهم

مبدونی بچه خا درگیر یه جو مسمومن، فکر میکنن اگه از پایه دهم شروع نکردن دیگه تمومه، بگو خب نهایتش امسالم قبول نشی میمونی سال بعد

من خیلی اینو به دانش آموزام میگم ولی خب کو گوش شنوا؟

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

کلا ناف ایرانی جماعت را با ایشالله ماشالله بریدن 

انگار خدا با ما پارتی داره

خدا خودش هم در قرآن گفته لیس للانسان الا ما سعی

ولی ما فقط به جنبه توکل که کاری نداره و زحمتی نیست فکر میکنیم