2777
2789
عنوان

دیشب چم شده بود یعنی❓😐

203 بازدید | 25 پست

دیشب ساعت های 3 بود که تو خواب حس کردم ی چیزی افتاده روم  و اجازه نمیده تکون بخورم کامل حسش میکردم انگار ی چادر پهن شده بود روم که اجازه نمیداد تکون بخورم یا حرف بزنم بیدار بودم ولی کاری نمیتونستم بکنم😐💔دستام حالت دست های مومیایی های مصر ضرب دری بود وقتی تونستم بلند شم تنها کاری که تونستم بکنم این بود تو دلم ی سوره حمد بخونم بعدش تموم شد دوبار پشت هم اتفاق افتاد و فضای اتاق ی فضای بود که موج منفی ازش میبارد ممکن جن بوده باشه؟

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بختک تو خرافات اسمشهاما به احتمال زیاد شام سنگین خوردی

من که اعتقادی به این چیزا ندارم

اصلا شام نخوردم دیشب

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طاق باز نخواب

هیچ نمیخوابم دیشب نمیدونم چرا اونجوری خوابم برد

بختک در حقیقت فلج موقت بدنه. وقتی که شما از خواب بیدار میشی یا زمانی که می خواید بخوابید، با اینکه هوشیار هستید، اما اعضای بدنتون حرکت نمیکنن. احساس می کنی یه موجود بسیار سنگین روی شما افتاده و شما را محکم بغل کرده. قفسه سینه سنگین میشه و قادر به تکون دادن اعضای بدنتون نیستی. در این شرایط خیلیا احساس ترس می کنن. قدیمی تر ها آن را به ارواح شیطانی نسبت می دادن و در حقیقت باعث ترس بیشتر می شدن اما این بختکه یا فلج موقت

وااای بختک بود ؟؟؟

اطلاعی ندارم😅😂

بختک در حقیقت فلج موقت بدنه. وقتی که شما از خواب بیدار میشی یا زمانی که می خواید بخوابید، با اینکه ه ...

ممنون بابت اطلاعات دقیقتون

منم چیزی نمیدونم ازش فقط شنیدم که میافته رو آدم. ...نفس آدم بند میاد ... ولی همیشه به پهلو بخواب

نفسم بند نیومد ولی

همیشه به پهلو و شکم میخوابم ولی این دفعه نادر بود

بختکه در کمین بود ببینه امشب چطوری میخوابی بیفته. روت 😂😂

😂😂😂😂

امید وارم امشب هم بیاد برای پذیرایی ازش بدجور تدارک دیدم🤣🤣🤣🤣💔