2777
2789
عنوان

از چاقی دارم میترکم😭😭😭😭

421 بازدید | 40 پست

شدم ۸۵ ۸۶ کیلو 

قدم ۱۶۳ 

قبل عروسی ۷۸ ۸۰ بودم 

الان چاقتر شدم 

شرایط ورزش کردن ندارم 

نهایتا پیاده روی بتونم برم 

اصن داغونم ازین وزن بیزارم سنی ندارم ۲۲ سالمه ازین ک تو این سن این وزنو دارم ناراحتم

همه لباسام برام تنگ شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شرایط ورزش کردن نداری؟حداقل رژیم بگیر

باشگاه نمیتونم برم فعلا نیمخوام ورزش در منزلم انجام بدم چون‌چند ماهه هی ب شوهرم میگم برم باشگاه نمیشه اگر تو خونه شروع کنم ورزش دیگ بیخیال میشه 

خیلی بی اراده شدم 

دیگ خودم از هیکلم بدم میاد شکمم خیلی بزرگ‌شده

راه حلش ورزش و رژیمه ،باید بخوای و شروع کنی 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

باشگاه نمیتونم برم فعلا نیمخوام ورزش در منزلم انجام بدم چون‌چند ماهه هی ب شوهرم میگم برم باشگاه نمیش ...

طی روز چی میخوری؟ برنجو نون کمتر بخور و هله هوله رو حذف کن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

باشگاه نمیتونم برم فعلا نیمخوام ورزش در منزلم انجام بدم چون‌چند ماهه هی ب شوهرم میگم برم باشگاه نمیش ...

شوهرت اگه میخواست کوتاه بیاد میومد دیگه حالا سر لجبازی داری خودتو به فنا میدی

عزیزم ناراحت نباش سعی کن باشگاه هم‌نرفتی خونه ورزش کنیورزش مداوم تاثیر داره خودت ب مرور تغییرو میبین ...

باشگاه نمیتونم برم فعلا نیمخوام ورزش در منزلم انجام بدم چون‌چند ماهه هی ب شوهرم میگم برم باشگاه نمیشه اگر تو خونه شروع کنم ورزش دیگ بیخیال میشه 

قبلا خیلی اراده داشتم الان انگار نمیتونم روز به روز دارم چاق و چاقتر میشم

هله هوله نخر واسه خونه ، غذا به اندازه حتی یکم کمتر درست کن زیاد درست نکن تو وعده ناهار و شام

شوهرت اگه میخواست کوتاه بیاد میومد دیگه حالا سر لجبازی داری خودتو به فنا میدی

ن بحث‌کوتاه اومدن نیست ک 

شهزیه باشگاه ها یکم بالاست هزینه جانبیم داره 

وگرنه ک‌اضلا مشکلی نداشت

هله هوله نمیخورم شیرینیجات و همین نون‌و برنج

مراقب سلامتیت باش من با همین روشی که تو داری میری چن سال پیش تو مرز دیابت بودم