من بمدت دو سه سال خیلی تلاش کردم وزن کم کنم البته من اضافه وزن ندارم ولی دوست داشتم کمتر شم و هیچی اندازه آش آبغوره جواب نداد . تقریبا هر روز ۶۰۰ ، ۷۰۰ گرم وزن کم می کنی
بنظرمن هم آشش خوشمزس هم رژیم دفع سوداس برای سلامتیت خوبه .
هر ماه سه چهار روز رعایت کن ببین نتیجش فوق العادس
خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج
من بمدت دو سه سال خیلی تلاش کردم وزن کم کنم البته من اضافه وزن ندارم ولی دوست داشتم کمتر شم و هیچی ا ...
روزی ۶۰۰ ۷۰۰ گرم که بدن نابود میشه🙄😳😳
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
خیلی زود ازدواج کردی عزیزم واقعا سنتم کمه ولی سعی کن رژیم بگیری ومصمم باش صبحانه رو زیاد بخور تا انرژی داشته باشی وناهارتو عصر بخور شام نخور به خدا لاغر میشی ۴ کیلو هر ماه لاغر میشی
نه گلم دستور طب سنتیه از نسخ قدیمی استخراجش کردن خیلی از اطبا تجویزش می کنن و معتبره اتفاقا شرطش اینه بیشتر از دو هفته ادامه ندی و برای افرادی که ضعف می کنن یک روز در میون کته و تخم مرغ محلی داره
خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج