2777
2789
عنوان

از چاقی دارم میترکم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 40 پست

عزیزم من حودم‌۸۶بودم با قد ۱۵۵سانت

فقط و فقط رژیمه

خودتو به باشگاه محدود نکنی و بگی اکه باشگاه نرم لافر‌نمیشم

اصلا اون حرفاش‌نیس‌اول رژیم

غذاتو رعایت نکنی و ورزش کنی یه گرمم‌پایین نمیای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بمدت دو سه سال خیلی تلاش کردم وزن کم کنم البته من اضافه وزن ندارم ولی دوست داشتم کمتر شم و هیچی اندازه آش آبغوره جواب نداد . تقریبا هر روز ۶۰۰ ، ۷۰۰ گرم وزن کم می کنی 

بنظرمن هم آشش خوشمزس هم رژیم دفع سوداس برای سلامتیت خوبه .

هر ماه سه چهار روز رعایت کن ببین نتیجش فوق العادس

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج 

اگه واقعا میخوای لاغر کنی کمکت میکنم ولی اگه قراره هر روز بهانه بیاری و جا بزنی این پیام رو نادیده بگیر

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫
من بمدت دو سه سال خیلی تلاش کردم وزن کم کنم البته من اضافه وزن ندارم ولی دوست داشتم کمتر شم و هیچی ا ...

روزی ۶۰۰ ۷۰۰ گرم که بدن نابود میشه🙄😳😳

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

ترسمم همینه ولی همین الانشم نفسم بالانمیاذ

خیلی زود ازدواج کردی عزیزم واقعا سنتم کمه ولی سعی کن رژیم بگیری ومصمم باش صبحانه رو زیاد بخور تا انرژی داشته باشی وناهارتو عصر بخور شام نخور به خدا لاغر میشی ۴ کیلو هر ماه لاغر میشی

روزی ۶۰۰ ۷۰۰ گرم که بدن نابود میشه🙄😳😳

نه گلم دستور طب سنتیه از نسخ قدیمی استخراجش کردن خیلی از اطبا تجویزش می کنن و معتبره اتفاقا شرطش اینه بیشتر از دو هفته ادامه ندی و برای افرادی که ضعف می کنن یک روز در میون کته و  تخم مرغ محلی داره    

خبر آمد خبري نيست هنوز ... از غم دوري دلدار بسوز ... بايد اين جمعه بيايد بايد! ... من دگر خسته شدم از شايد 😭😭اللهم عجل لوليك الفرج 

اسی منم هم قد و وزن خودتم قدم ۱۶۵ وزنم ۸۵ 

اما ۱۰سال ازت بزرگترم

بارها رژیم گرفتم ول کردم اراده قوی ندارم 

باشگاه به خاطر دخترم تنها میمونه نمیتونم برم 

اما تو سعی کن بری 

تو خونه یه روز ورزش میکنی ۳ روز بیخیال میشی 

واسه همین باشگاه مداوم تره