مرسی❤😍
مقدار موادشو واسه همین مقدار غذا میگم ک پیش غذای ۲۵ نفر شد
۲کیلو قارچ جا داشت بیشترم باشه چون مرغش زیاد بود
۳ کیلو فیله مرغ
پیاز ۴ تا درشت
خامه ازین صورتیا ۴تا
قارچارو درشت خورد کردم ریختم تو قابلمه ی لیوان آب ریختم درشم گذاشتم بخار پز شد
تو همین حین پیازامو ک نگینی خورد کردم تفت دادم سرخ نباید بشه فقط نرم شه
فیله هارو اندازه انگشت اشاره خورد کردم پیاز ک نرم شد فیله هارو اضافه کردم درشم بستم ک بخار پز شه
ادویه هم فقط نمک و فلفل سیاه زدم قبل از اضافه کردن مرغ
آخرشم ک خامه رو اضافه کردم یک ربع با خامه پخت
با چیپس خلالی و زیتون و گوجه گیلاسی و بروکلی هم تزئین کردم