2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر خدارو خوش میاد؟؟؟ویژدانا خدارو خوش میاد؟؟؟؟چه میکنی با دل ما یزید

شاید باورت نشه من خودم هیچی نتونستم بخورم الانم گشنمه از شما بیشتر تحت فشارم با دیدن عکسا🤦‍♀️

من دلم پیتزامیخوادبانوشابه ی تگری 

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
شاید باورت نشه من خودم هیچی نتونستم بخورم الانم گشنمه از شما بیشتر تحت فشارم با دیدن عکسا🤦‍♀️

خدایی نخوردی هیچی!!!!!!عب نداره حالا مهمونات میشینن پامیشن ازت تعریف میکنن دلم میخواد منم یه همچین مهمونی بدم 

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
خدایی نخوردی هیچی!!!!!!عب نداره حالا مهمونات میشینن پامیشن ازت تعریف میکنن دلم میخواد منم یه همچین م ...

من پای گاز وایسم ب طرز فجیعی اشتهام کور میشه ینی واسه چشیدنم نمیتونم بخورم 

خداروشکر آره تعریف میکردن همه 😍

خدایی نخوردی هیچی!!!!!!عب نداره حالا مهمونات میشینن پامیشن ازت تعریف میکنن دلم میخواد منم یه همچین م ...

منم دلم میخوادولی حسش نیس

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
استارتر چطور سالادت رو اينطور منظم تو يه رديف چيدي؟ ميگي لطفا

با خط کش

ولی خطکشمو پیدا نکردم این بار با ساتور انجام دادم 🤦‍♀️ 

خطکش میزارم تا مرزی ک میخوام بعد موادو میریزم اگرم ی کوچولو نام منظم شد با همون خطکش هل میدم صاف شه