2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم داره راضیه دوربینشم عالیه فقط گلسش بد گیر میاد هنوز نتونستیم پیدا کنیم چون صفحش حالت انحناع داره

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

نه اصفهانم

ما تهران نتونستیم پیدا کنیم حالا یکی آدرس داده بریم ببینیم هست راستی عزیزم چه قیمتی بود گلس

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

من 150خریدم عزیزم

۱۵۰!!🙄🙄مطمعنید اصله به ما گفتن ۸۵۰تومنه البته گفتن مواظب باشید فیک نندازن بهتون 

واسه گلس میخای 850بدییییییی خواهر واسه ایفونم انقدر هزینه گلس نمیدم

قیمت اصلیش همینه عزیزم من نمیخوام بدم پسرم خیلی تحقیق کرده قیمتش همینه 

قیمت اصلیش همینه عزیزم من نمیخوام بدم پسرم خیلی تحقیق کرده قیمتش همینه

نمیدونم عزیزم چی بگم ولی من با همینم اوکی هستم کلا ما اینقدر برای گلاس هزینه نمیکنیم ،من به عنوان گوشی دوم دستم و  بگم تا حالا چندبار از دستمم افتاده یعنی در واقع پرت شده چیزیش نشده  ،گوشی اولم ایفون 16،چهارصد واسه گلسش دادم همش میگم چرا انقدر گرون🤣