2777
2789
عنوان

درد دارم

156 بازدید | 37 پست

صب زایمانمه عمل میشم الان هی شکم درد میگیره ول میکنه از دیروز و پریشبم یکم درد داشتم ولی اینقدر نبود 

میشه الان یه شیتف درد بزارم تا ۳،۴ساعتم بگذره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم والا هر ۱۰،۱۵دقیقه یکبار شاید دیگه از دیروز تحمل کرذم ۳،۴ساعت موند کلا

تا جايي كه ميدونم وقتي فاصله درد كم بشه يعني زايمانت خيلي نزديكه. 

ما بقيش رو نميدونم. 

ان شاءالله كه به سلامتي فارغ بشي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

این دردزایمانه تحمل کنی بچه اون توخفه میشه شوهرتوبیدارکن برین بیمارستان پاشو

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

این دردزایمانه تحمل کنی بچه اون توخفه میشه شوهرتوبیدارکن برین بیمارستان پاشو

اخه دو روزه همینجوریه خب دردام 

من باید عمل بشم دیگه دوس ندارم این اواخر بیوفتم دست پریتار بخوان هی معاینه کنن 

اخه دو روزه همینجوریه خب دردام من باید عمل بشم دیگه دوس ندارم این اواخر بیوفتم دست پریتار بخوان هی م ...

علت سزارین شدنت چیه؟علت پزشکی داره؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

زودتر برو صبح منم اون روزی که زایمان داشتم شبش خیلی درد داشتم  هر یک ساعت می رفتم بیمارستان چک می کردن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

زودتر برو صبح منم اون روزی که زایمان داشتم شبش خیلی درد داشتم هر یک ساعت می رفتم بیمارستان چک می کر ...

چجوری چک میکردن 

یعنی هر یه یاعت میرفتی برمیگشتی؟

چرا بستری نمیکرذن خو؟

سزارین بودی؟

اولی سز بود

خب اینم سزارین میکنن دیگه ترست چیه بازچون اولی سزبوداینوهرساعتی بری دکترکشیک برات سزارین میکنه پاشوبروبیمارستان لطفاانقدربیخیال نباش من جای تواسترس گرفتم پاشوتاجم کنین برین صب شده چیزی نمونده

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

چجوری چک میکردن یعنی هر یه یاعت میرفتی برمیگشتی؟چرا بستری نمیکرذن خو؟سزارین بودی؟

اره سزارین بودم دوران کرونا بود ریسک بستری بالا بود من ۱۰ ساعت بعد سزارین اومدم خونه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

نگران نباش چون یه بار سزارین شدی الان سنگینی. رحمت بهت فشار می یاره ودرد داری 

🥲میخوام دکتر خودم باسهاخه الان میخوان حتما معاینه میترسم😭

سزارینی هارومعاینه نمیکنن خیالت تخت منم معاینه شدم چون دم زایمانه باورکن دردت نمیاداگرمعاینه بشی که نمیشی

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰