2777
2789
عنوان

درد دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 37 پست
نگران نباش چون یه بار سزارین شدی الان سنگینی. رحمت بهت فشار می یاره ودرد داری

صب زایمان داره فاصله درداش۱۵دقیقست نگران نباشه؟بچه داره میاد

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معاینه میکردن هر یک ساعت؟

ضربان قلب بچه وتکون هاشو چک می کردن دیگه ساعت ۶ رفتم برا بستری ۸ رفتم اتاق عمل 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

صب زایمان داره فاصله درداش۱۵دقیقست نگران نباشه؟بچه داره میاد

چون اولی سزارین دومی ۳۸ هفته می گیرن  با وجود سزارین قبلی اگه درد زایمان بود الان اینجا پیام نمی ذاشت داشت زمینو گاز می زد از درد 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

احتمالا

ولی خیلی نمونده به نظرم بره یه دوش بگیره کم کم خودشو جمع وجور کنه ساعت ۶ بره بیمارستان 

چون اولی سزارین دومی ۳۸ هفته می گیرن با وجود سزارین قبلی اگه درد زایمان بود الان اینجا پیام نمی ذاش ...

دردم وقتی نیگیره همین حسو دارم ولی خب ول میکنه الان هیچ دردی ندارم ولی یکم بعد شروع میشه یه دو دیقه طول میکسه دردم 

اره واقعا بیخیالم ولی نمیدونم میگم میرم اونجام در به در میشم الکی یه ساعتم بگذره دیگه 🥲

نخوابی هاحواست باشه به خودت جمع کن صب زودتربزنی بیرون

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰