2777
2789
عنوان

حالم از شوهر بی عرضم بهم میخوره تو چشاش نگاه کزدم ارزوی مرگشو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3884 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی فکر کردی با خودت؟ 

زدی کل شخصیت و غرورش رو نابود کردی حالا پشیمونی؟ چه ارزشی داره؟ خیال میکنی میتونی از دلش در بیاری؟ 

خودت رو بذار جای شوهرت میتونی ببخشی؟ 

اوضاع اقتصادی رو نمی بینی؟ 

کاش امثال شما اول به بلوغ فکری برسن بعد ازدواج کنن

بخدا خجالت داره 

تهوع آوره 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

چرا سرکار نمیری همه گفتن برو سرکار اما هیچی نگفتی ؟

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

چرا سرکار نمیری همه گفتن برو سرکار اما هیچی نگفتی ؟

من موندم این کیه که بخاطر پول میگه ایشالا قلبش وایسه راحت شم 

خب ناراحتی جدا شو 

چه زنی هستی که آرزو مرگ میکنی برای شریک زندگیت 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان مردا خودشون همه جوره تو فشارن ما خانمها دیگه نباید فشار بیاریم الان دیدم یه اقایی با ماشین خارجی تو سطل زباله دنبال بازیافت بود دلم کباب شد من خودم شاغلم اما الان میبینم از نظر مالی سخت شده از پس انداز خودم خرید میکنم به شوهرمم نمیگم چون میدونم الان نداره وقتی هم میاد ناراحته سعی میکنم بهش دلگرمی بدم 

من موندم این کیه که بخاطر پول میگه ایشالا قلبش وایسه راحت شم خب ناراحتی جدا شو چه زنی هستی که آرزو م ...

فکر کنم کلا تاپیکاش سرکاریه یه روانپریشه که میخاد حال کاربران رو خراب کنه حسم اشتباه نمیکنه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

فکر کنم کلا تاپیکاش سرکاریه یه روانپریشه که میخاد حال کاربران رو خراب کنه حسم اشتباه نمیکنه

خداکنه 

خداکنه

امضات عالیه کپی کردم 

امضات عالیه کپی کردم

فدات🌷🫶

نمیدونم چه آدمی هستی ، ولی امشب از ته دل آرزوی مرگت رو کردم.

امیدوارم همچین آدم های کثیفی مثل تو تیکه تیکه بشن ، برن زیر تریلی

واقعا با خودت چی فکر کردی که تو این اوضاع بد با شوهرت همچین کاری میکنی؟ کاشکی واقعا بمیری دلم برای مرده کباب شده ، کاشکی بمیری تیکه تیکه بشی ، تیکه تیکه