2777
2789
عنوان

حالم از شوهر بی عرضم بهم میخوره تو چشاش نگاه کزدم ارزوی مرگشو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3952 بازدید | 119 پست
اونجایی که قبولش کردی یعنی خودت خواستی تو تمام شرایط کنارش بمونی!!! وقتی تحمل یکم سختی زندگیو نداشتی ...

من با اینکه شوهرم کار میکرد خودمم سرکار میرفتم مستاجر بودین اما خب درامدمون خوب بود تو منطقه خوب شوهرم خونه رهن واجاره کرده بود دیدم روز به روز داره خونه گرونتر میشه به بابام گفتم مگه قصدت نبود خونه بخری بخر بده من بشینم الکی پولمون رو تو حیب صابخونه ها نریزیم چطور برای پسرت خونه خریدی شاید کسی دیگه بود میگفت بزار اجاره بده تا جونش دربیاد اما بابام رو مجبور کردم دیدم برادرم خیلی خوشبحالشه اگه اون بچشه منم بچشم الانم چندساله خونه بابام هستیم نمیگم شوهرم خوبه عصبی میشه دعوا میکنه اما خب کار داره برای زندگیمون زحمت میکشه الانم بچمون دوسالشه 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

😭😭😭😭

گریه هیچ فایده ای نداره مراقب رابطت باش 

زندگی پستی و بلندی داره 

خود من یه روزایی بود که پول 5 هزار تومن شارژو نداشتیم به هم زنگ بزنیم! زمان قدیم نه ها همین یکی دو سال پیش! 

ولی باید صبر کنی 

گفتم زندگی یکی دوروزه نیست وقتی یکیو قبول کردی یعنی تهعد دادی تو تموم شرایط کنارش باشی 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با اینکه شوهرم کار میکرد خودمم سرکار میرفتم مستاجر بودین اما خب درامدمون خوب بود تو منطقه خوب شوه ...

کار خوبی کردی 

اگر پدرت کمکت نکنه و پشتت نباشه کی باشه؟

باز خداروشکر همسرت با عرضه ست کار میکنه خرجشو در میاره 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نمی‌دونم سرکاریه یا نه اگه هست که هیچی 

اگه نه دیدم اون تایپک هات رو دیدم بازم سر لباس دعوا کردی 

دیگه مشکل از خودته‌شما زیادی غریب پرستی بخاطر لباس که میخوای مهمونی فلانی بپوشی همچین میکنی باهاش بازم شوهر خوبی داری که تا الان زنده ای 

خیلی رو اعصابشی یه فکری برا زندگیت بردار 

بچه هم اگه نداری نیار اصلاااااااا مادر خوبی نمیشی

دیگه با بچه ات دوتایی می افتین ب جون اون بنده خدا 

تو رفتارت رو خوب کن اونم خوب میشه

ب اطرافیانت بگو شما مهمونی میگیرن من شوهرم رو نفرین می‌کنم 

دوستداردصنوبریشادباشد.☘️

نمی‌دونم سرکاریه یا نه اگه هست که هیچی اگه نه دیدم اون تایپک هات رو دیدم بازم سر لباس دعوا کردی دیگه ...

ب اطرافیانت بگو شما مهمونی میگیرن من شوهرم رو نفرین می‌کنم 

داداشم شوهرمو از چشم میندازه خودم همبشه عذاب وجدان دارم بخدا

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

کار خوبی کردی اگر پدرت کمکت نکنه و پشتت نباشه کی باشه؟باز خداروشکر همسرت با عرضه ست کار میکنه خرجشو ...

اره والا اینکه میگن باید به پسر کمک کرد دختر شوهر کرده قبول ندارم اون برای زمانی بود که پسر میرفت کار میکرد خرج پدر مادرش رو میداد عروس هم تو خونه پدر شوهر مادرشوهر کار میکرد باهم زندگی میکردن پدر یه خونه میداد بعدها به پسرش نه اینکه برادر مفت خور من تابحال یه جعبه شیرینی دستش نگرفته ببره خونه بابام زنش هم انگار کیه میاد میخوره میره گفتم خوشبحالشون بشه مجبورش کردم گفتم هیچوقت بلند نمیشم تا زمانی که پسرت بلند بشه البته سه دنگ خونه رو زد بنان پسرش که من وخواهرام ناراحت شدیم اما به روی خودش نیاورد گفت اون سه دنگ رو میزنم بنام شما ۳ تا دخترها که نزد بعدشم گفت مال خودمه نمیزنم دلم خواست به پسرم دادم منم گفتم هیچوقت از این خونه بلند نمیشم تا هروقت خودم دلم بخاد 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

میگم چجوری ازدواج کردین اون عاشق تر بود ؟ بهش فشار م آوردی ک بیاد خاستگاری؟

جفتمون ی اندازه عاشق هم بودیم نزدیک دوسال قایم موشک بازی داشتیم نه فشار نیاوردم راسنش

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

فامیلین؟ قایه موشک ینی بقیه نفهمن

نه فامیل نیستیم

هم بقیه نفهمن هم بعد دوسال بهم پیشنهاد دوستی داد

اولش وقتایی ک از دم مغازش رد میشدم نگام میکرد نگاش میکردم دم در بود سلام علیک میکردیم ….