2777
2789
عنوان

حالم از شوهر بی عرضم بهم میخوره تو چشاش نگاه کزدم ارزوی مرگشو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3901 بازدید | 119 پست
خودکشی!!!اطرافیان من بارها برای اینکه چک و قرض داشتن و نخواستن شرمنده خانواده بشن همچین فکری کردن

یا قرانننن تو پاتختی ی کشو کلا کشوی قرصاص بسته ای از هر قرص دارم

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟؟؟؟ینی من حق دارم ی لباس بخرم؟؟؟

زندگی مشترک می دونی یعنی چی؟؟؟ یعنی خوشی هم با هم سختی هم باهم

گور بابای فامیل الان تو با شوهرت دعوا کردی دخترخاله ات بهت جایزه داد،

عروسی خواهرم تازه خونه خریده بودیم کلی قرض و قسط داشتیم من آرایشگاه هم نرفتم چه برسه برم لباس آنچنانی بخرم پشیمون هم نیستم برگردم عقب بازم همون کار می کنم

یا قرانننن تو پاتختی ی کشو کلا کشوی قرصاص بسته ای از هر قرص دارم

اونارو ول کن عزیز شوهرت رو دریاب!!!

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

مثلا اینجوری گعتی و میگی هی میره دسشویی خدای نکرده خود.شی

وای خاک ت سرم

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

بدرک ایشالا امشب قلبش وایسه راحت شمعاشقش بودما هنوزم هستم ولی بی پولیاش خستم کرده

اوه  شب خوش 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من یجوری شدم برو از دلش در بیار لطفا 🥲البته زندگیه خودته

چجوری از دلش درارم

خب برو سرکار بیکار که نیست میره نمیرسونه اگه بیکار وبیعار بود فرق میکرد 

شوهر من با اینکه درامدش خوب بود نیازی نداشتیم سرکار میرفتم هم پس انداز میکردم هم کیف میکردم بعد که بچه دارشدم دیگه نرفتم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه