2777
2789

سلام 

شبتون خوش

در مورد یه مسئله ای میخواستم باهاتون مشورت کنم.

حقیقتا من از یکی از پیج های اینستا دوره شیرینی خریدم که چند نمونه آموزش داشت

بخاطر حساسیتم به ماده غذایی بهشون گفتم که در صورتیکه این ماده توی رسپی نیست من دستور رو بخرم که گفتن نیست و خریدم

حالا که دیدم توی اکثر دستوراتش اون ماده هست و بهشون گلایه کردم که بنده خدا پذیرفت و قرار شد پول رو پس بده

حقیقتا من بعدش یکم توی دستورات چرخیدم اما اصلا هیچ دستوری رو یادداشت نکردم که ازش استفاده کنم و هیچی هم یادم نیست

فقط چون خیلی از رسپی هاش تعریف داده بود که عالیه من با رسپی های دیگه ای که از پیج دیگه ای داشتم یه مقایسه کردم که ببینم تفاوتی دارن یا نه که دیدم از بابت هایی تفاوت و از بابت هایی شباهت دارن  ولی بنظر نتیجه کارشون یکسان بود و مصمم شدم پس بدم دوره رو

حالا میخواستم پولمو بگیرم فقط میگم نکنه کار من بد بود که دستورشو مقایسه کردم نمیدونم چطور بگم

البته میگم که اصلا هیچی یادم نیست از مقادیرش و هیچ وقت هم استفاده نخواهم کرد ولی میگم شاید نباید اصلا نگاه میکردم 

چون یکی دو تا دستور بدون اون ماده داشتن که برای من قابل استفاده بود ولی کلا از روش کارشون خوشم نیومد

حالا بنظرتون اگه پس بدم پولم مشکلی نداره؟

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم نگران نباش اونها خلف وعده کردن. پولت رو کامل بگیر 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

بنظرم مشکلی نداره چون از قبل شرایطت رو گفتی و اون پذیرفته و اشتباه از خودش بوده که سهل انگاری کرده

از اونجایی که خودشم قبول کرده پولت رو پس بده میدونه که دستوراتش به دردت نمیخوره و مشکلی نداره پس

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

بنظرم نه. چون ميگي استفاده نكردي و نخوايي كرد. پس مشكلي نيست. ولي بازم از بقيه بپرسچه خوب كه برات مه ...

والا زیادم خوب نیست

چون دغدغه ایجاد می‌کنه

الان من میدونم منطقا مشکلی نداره ولی خب میگم نکنه اصلا نباید میدیدم

مثلا دیدم ایشون به فرض مثال زده تخم مرع رو با پوست لیمو هم زد که من خوشم نمیاد از طعم شیرینی هایی که به این روش درست میشن ترجیحم مخلوط کردن سفیده با لیموئه

خلاصه اینجوریاس

🌷
اره. همينا رو كه به ما گفتي به اون شخص هم بگو. خيلي بهتره اينجوري

آخه عزیزم خیلی زشته اینجوری

بگم هم بدلیل اینکه اون ماده ای دوست نداشتم تو کیک بود هم راستش روش کارت رو دوست نداشتم نسبت به رسپی های دیگه

🌷
آخه عزیزم خیلی زشته اینجوریبگم هم بدلیل اینکه اون ماده ای دوست نداشتم تو کیک بود هم راستش روش کارت ر ...

من باشم ميگم. كلا كاري به زشتي و اينا ندارم. ميخوام وجدان خودم راضي باشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.