2777
2789
عنوان

سر کلاس زیپ شلوار استاد باز بود

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جامعه اسلامی باید همه چیش اسلامی باشه اقتصادش عدالت اش و... راند خوری و پارتی بازی رشوه و اختلاس و..داخلش نباشه حجاب اش هم اسلامی باشه نکنه از اسلام فقط مانور فقط روی حجاب باشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اگه فوکوس نکنین رو پاچه شلوار ملت و کمتر پیامک حجاب بفرستین و اقتصادتون هم اسلامی باشه اون وقت وقت ت ...

من فوکوس نکردم چون دلیلی نداره ،ولی هستن مردایی که بیمار جنسی ان،درسته به محجبه ها هم رحم نمیکنن ولی بی‌حجاب بودن قشنگ راه رو براشون باز میکنه.برای اقتصاد هم باید عرض کنم اگه اسلام رو سرلوحه کارها قراربدیم قطعا مشکلات حل میشه

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
من فوکوس نکردم چون دلیلی نداره ،ولی هستن مردایی که بیمار جنسی ان،درسته به محجبه ها هم رحم نمیکنن ولی ...

ببخشید به خاطر یه تعداد نخاله و مریض جنسی نمیشه یه نسخه پیچید 

دقیقا به همین دلیلم علاقه ای به جواب دادن‌ شمارو ندارملطفا ریپلای نکنید

پشت همین حرفا قایم شو و گرنه جوابی نداری که بدی ..! باید به فکر اینجاها می‌بودی و نظر بی منطق نمیذاشتی 

اینو به خودت بگو و ریپلای نکن تا زمانی که ریپلای می‌کنی جوابتو میدم 

ی آلوی شیرینم🎀