2777
2789

وگرنه خیلی از زن ها اومدن که مثل خرم سلطان رفتار میکردن ولی سلیمان هیچکدوم رو واقعا دوست نداشت.ولی عاشق خرم بود.حتی باهاش ازدواج کرد.به نظر شما اینجور نبود؟ به نظرم اینکه میگن زن باید سیاست داشته باشه یا با رفتارش شوهرش رو نگه داره اینجوری نیست.همش این نیست.مهم اینه مرد عاشق زنش باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا تعریفت از عشق چی باشه

سلیمان که با همه می خوابید و دنبال عیش و نوشش بود 

خرم هم همش دنبال این بود کسی به چشم شوهرش نیاد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من سریالش رو ندیدم ولی کتابش رو خوندم خدای سیاست بوده قبلش حکومت عثمانیان قدرتمندترین حکومت بوده بعدش سقوط میکنه با اینکه خود سلطان سلیمان پادشاه قدرتمندی بوده و خیلیم تلاش میکنه که پادشاه قدرتمندی رو بذاره سر جای خودش ولی این نمیذاره حتی بچه های خودش رو هم فدای این سیاستش میکنه و خیلیم خوشگل بوده

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
همینو میگم عشق مهمه.سلیمان هم فکر کنم فقط خرم رو عقد کرد.

منم همینو گفتم دیگه اول باید عاشقت بشه طرف

تاسیاست روش اثر کنه و این عشق بینتون بمونه

واقعیت اینه ک عشق مثل ظرفه داغه سیایت هم مثل شعله های آتیشه نباشه کم کم ظرفه سرد میشه

صلوات