2777
2789
آخه تو تاپیک بغلی گفتن بچه ی یک ساله تربیت نداره چون بچه ی خواهر شوهر بود گفتم ببینم برعکس باشه چی م ...

اصلا بچه هوو باشه. اسمش رو بچه. 

بچه كه چيزي نميدونه. از يه سني به بعد ادم بايد بگه بچه تربيت داره يا نه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در واقع بچه داداشت گل شکوند نه بچه زنداداشت عزیزم ولی خب کاش حواس دوتاتون بهش میبود خودشم صدمه میبین ...

دقیقا وقتی کار بد باشه برادرزاده ن بچه زنداداششه 😂😂

خوب بچس چیکار کنه اگه قیمتی هست زنداداشت میتونه در عوصش کادو یا همون گلدونو بگیره اگرم نگرفت نگرفته بچس

چندتا وسایل منم بچه های فامیل شکوندن درست ناراحت شدم ولی بچن کاری نمیشه کرد

دقیقا وقتی کار بد باشه برادرزاده ن بچه زنداداششه 😂😂خوب بچس چیکار کنه اگه قیمتی هست زنداداشت میتونه ...

من نه گل دارم نه بچه ی برادرم امشب اومده بود خونمون 

خواستم ببینم اونایی که داخل اون تاپیک بچه ی یک ساله رو بی تربیت خودندو امثال اونا  الان اگه بیان چی میگن 

نه به موقع مجبورن ساکت شن که با تیپا شوت نشن قصر پدری اینجا خودشون خالی می کنن سربقیه

آخه بگو بچه ی یک ساله چی میفهمه مادر هر چقدر زرنگ باشه باز ممکنه بچه خراب کاری کنه ،اصلا چرا باید سایه رو زمین باشه یا سایه چه ارزش داره 

آره داخل اون تاپیک به خاطر یه سایه خواهر شوهر رو جرواجر کردند

خخخ ن واقعا عروسشون بد کرده بود 

اونم بچه بود نفهمیده بود اما زنداداشش با دادو بیداد گفته گرونه خاهرشورشم گفته گرونه میگیرم واست بنده خدا چی بگه من نمیدونم چرا گارد گرفتن سمت خاهر شوهر 

منم حرفم همینه دلت نشکنه خواهر خدارو شکر خودش چیزیش نشد فدای سرت خودتم داری میگی ۱۵ ماهشه باید مراقب ...

قربونت گل من بچه ی داداشم بیاد خونم ،جونمو هم بهش میدم 😍😘

خخخ ن واقعا عروسشون بد کرده بود اونم بچه بود نفهمیده بود اما زنداداشش با دادو بیداد گفته گرونه خاهرش ...

منم از همین تعجب کردم ،بعضی ها در هر صورت خواهر شوهر رو مقصر میدونن ،نمی دونم خودشون داداش ندارن که خواهر شوهر بشن یا به قولی دوستمون عقده ای ان

من نه گل دارم نه بچه ی برادرم امشب اومده بود خونمون خواستم ببینم اونایی که داخل اون تاپیک بچه ی یک س ...

اهان😅😂😂😂 دقیقا افرین 

منم واقعا میخوندم شوکه شده بودم از تربیت یه بچه سیرخار حرف میزدن اخه بگو شما ک بزرگین هیچ اشتباهی نکردین؟

حالا یکی اومده بود نوشت ما تو زمان خودمون دست به واسیل بقیه نمیزدیم الان بی تربیتن 😂😂😂 بخدا ک خندم گرفت اخه بچه یه ساله مگه چی میدونه وسایل بقیست یا خودش