2777
2789

تو اتوبوس بودم بعد مختلط بود بعد من کنار بودم پسره برگشته بهم میگه با این ناخنا چجوری خودتو میشوری 😐گفتم بهش من میدونم چجوری کار خودمو راه بندازم تو سرتو بکن تو خودت

بعد همون ایستگاه پیاده شدم نموندم ببینم چی میگه

خدایی چرا بعضیا اینجورین

بزارم عکس ناخنامو؟

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف اون بی‌تربیتی بوده 

ولی خب زیادی بلنده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خدایی بس شخصیت بوده ولی اسی ببخشید سوال منم هست

خب دستمال برای چی گذاشتن😐

شعار  یه سری نی نی سایتی : قضاوت کار خداست ما فقط تهمت میزنیم....                                                             کاربری دست دو نفره جان دل

حق داشته بپرسه ، البته ببخشیدا ....

گلم ناراحت نشی ها ، ولی خو ناخن اینجوری اصلا از مد افتاده ، بزار یکم کوتاه تر باشه و انقد نوک تیز نباشن ، زشته برا خودت ، بی کلاسیه گلم.....

بازم هر جور خودت دوست داری🌷🌷

مرغ آمین درد آلودی است کاواره بمانده، رفته تا آنسوی این بیداد خانه ، بازگشته رغبتش دیگر ز رنجوری نه سوی آب و دانه، نوبت روز گشایش را در پی چاره بمانده🖤🕊️......

حق داشته بپرسه ، البته ببخشیدا ....گلم ناراحت نشی ها ، ولی خو ناخن اینجوری اصلا از مد افتاده ، بزار ...

مرسی عزیزم ولی حق نداشته اونجوری بپرسه

نمیدونم ولی پس فردا میرم ریمو درستش میکنم

این ناخونا برا دهه هشتاد نبود؟

جشن تولد رفیقم بوده خیلی قشنگ شد با لباسم حالا عکسش هست ولی نباید اونجوری میپرسبد