2821
2789
عنوان

اصلا قشنگ نیستم

255 بازدید | 27 پست

من اصلا قشنگ نیستم ولی اکسم تا وقتی باهم بودیم حسی بهم میداد ک فک میکردم بی نقص ترینم 

هیچوقت ب دختر دیگه ای توجه نمیکرد 

تاا یکسال دور شد رابطمون و کلا هزار مانع افتاد ک تضمین میکرد صددد در صد ب هم نمیرسیم 

اونم کلا سرد شد ازم رف 

حتی دیگه حالم‌ب هم میخوره خودمو تو آینه نگا کنم انقدر ک احساس زشتی میکنم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آخه چرا

شاید چون‌مدت زیادی باهم‌بودیم 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

کمتربه اینه نگاه کن چون اگه خوشکلترینم باشی واعتمادبنفس نداشته باشی اینجوری بدترمیشه

انقدر نگا میکنم تا قلبم درد میگیره 

کلا خوشگل هم نیستم 

شبیه ی نوجونی ک فقط زشت نیست همین

منم مثل تو هستم

❤️‍🩹

انقدر نگا میکنم تا قلبم درد میگیره کلا خوشگل هم نیستم شبیه ی نوجونی ک فقط زشت نیست همین

چراداری خودتومجازات میکنی باخودت مهربون باش عزیزم .چندسالته

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

منم‌بخدا منم 😞

اگه تناسخ حقیقت داشته باشه و همه ما فقط یه روح در بدن ها و ظواهر مختلف باشیم ، دوست دارم بدونم چند نفر توی موزه ها به هنر خودشون خیره میشن ، موسیقی هایی که خودشون توی زندگی های مختلفشون ساختن گوش میدن و کتاب هایی رو میخونن که یادشون نیست خودشون نوشتن :))

چراداری خودتومجازات میکنی باخودت مهربون باش عزیزم .چندسالته

۲۴

خب دست خودم نیس 

تنها کسی ک‌ تو عمرم انقد باهاش صمیمب بودمو از دست دادم 

کسی ک‌انقد رو اعتماد بنفسم تاثیر داشت ی رژ هم نمیزدم دیگ

زشت نیستی همه قرار نیس عالی باشن رو قشنگی هات تمرکز کن چرا باید عالی باشی در هر صورت فکر می کنم خیلی زیبا هستی🌹😘

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

عزیزمم زشت نیستی بیا بغلت کنمم🫂

🫂🫂🫂❤️

دیگه همه‌دخترا خوشگل شدن 

زشت نبودن کافی نیس 

منم‌بخدا منم 😞

خیلی بده 

چون الان همه دخترا زیبان

علنا معمولی باشی ب چشم‌نمیای