2777
2789
عنوان

با مرد عصبی ازدواج نکنید

711 بازدید | 65 پست

من که نابود شدم شماها این خبط رو نکنید

اعصاب فولادین میخواد

یه زمانی من اروم ترین ادم بودم زندگی با مرد عصبی و بداخلاق و عنق و‌گنده دماغ منو به استرسی ترین فرد تبدیل کرده. 

برای ارامش درونیم دعا کنید😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا همینه زندگی با مرد عصبی خیلی سخته اهی اصلاً جرات نمی‌کنی حرف بزنی که یه وقت عصبانی نشه ناراحت میشی ازم خیلی وقتا نمی‌تونی بگی شاید طرف عصبانی شد من یه بار تو ماشین نشسته بودم تو حال خودم بودم یهو داد زد انقدر ترسیدم همون موقع شروع کردم به زدن خودم. 

مردم اروم و عاقل بهترین چیز 

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

قبل ازدواج که آدم نمیدونه عصبیه عزیزم

بخدا مشخص میشه تا حدی 

سر نخ ها رو دنبال کنی میفهمی 

هیچ جنس مخالفی به من درخواست دوستی نده وگرنه تگش میکنم تا همه بشناسنس ( آقایون برای من حتی کامنت هم نذارن)

واقعا همینه زندگی با مرد عصبی خیلی سخته اهی اصلاً جرات نمی‌کنی حرف بزنی که یه وقت عصبانی نشه ناراحت ...

اره منم خیلی تجربه بداخلاقی شوهرم دارم

دیگه نابود شدم همش باید مواظب رفتارم باشم که عصبی نشه