2777
2789
عنوان

خوش بحال کسایی که شوهراشون خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بدون تو یکی رو نمیبخشم مثلا باردارم هستی واگذارت میکنم بخدا .که از دلم خبر نداری همینطوری دهنتو ...

اسی خودتو ناراحت نکن

منظوری نداشته

اون نمیدونه سرطان چه درد بدیه

و اطرافیان چقدر غصه میخورن برای فرد سرطانی

من ولی کامل درکت کردم

حتی خودم توی دلم میگفتم ایکاش بابام عیاش بود لاابالی بود اما سرطان نداشت

عذاب کشیدنشو نمیدیدم

ولی خداروشکر سرطان همسرت ساده بوده

و انشارا برای همیشه رفع شده رفته

با غصه خودتو پیر نکن عزیزم

اسی خودتو ناراحت نکنمنظوری نداشتهاون نمیدونه سرطان چه درد بدیهو اطرافیان چقدر غصه میخورن برای فرد سر ...

ممنون عزیزم که درکم میکنی اینا فکر میکنن از دل خوشم این حرفو میزنم باور کن تاپیکای خیانت رو که دیدم یهو به ذهنم اومد نمیدونن آدم چی میکشه عزیزشو تو اون حال میبینه .

ممنون عزیزم که درکم میکنی اینا فکر میکنن از دل خوشم این حرفو میزنم باور کن تاپیکای خیانت رو که دیدم ...

میدونم عزیزم چون خودمم مثل تو فکر کردم

ولی من دلم روشنه همسرت کامل خوب شده و دیگه بر نمیگرده

به تغذیه و روحیه اش برس

انشالا به پای هم پیر بشید  یه عمر کنار هم خوشبخت باشید

میدونم عزیزم چون خودمم مثل تو فکر کردمولی من دلم روشنه همسرت کامل خوب شده و دیگه بر نمیگردهبه تغذیه ...

تشکر بخاطر دعای خوبت انشالله خدا از زبونت بشنوه .انشالله سلامتی طول عمر خودت و همه ی عزیزانت 

دعا چیه من بین بد وبدتر گفتم

ای بابا

ان شاا...خوب میشه نگران نباش

اللهم اشف کل االمریض

وقتی نگرانی یعنی هنوزیه حسی هست بینتون.تلاشتون بکنین تامیشه زندگیتون حفظ بشه گلم

.ان شاا...خیره

وخدایی که بشددددت کافیست❣
دعا چیه من بین بد وبدتر گفتم

و منی که با پوست و استخوان درکت میکنم 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

سلام عزیز چطوری ؟واقعا خدا برا کافر نخواد ولی واقعا هر کسی نمیتونه درک کنه

سلام خدارو شکر خوبم خودت خوبی؟؟فندق کوچولوت بزرگ شده 

هرکسی نمیتونه درک کنه یه آدم چطور در اوج خوشبختی باز نگران زیرپاشه 

من حتی از کابوس اون روزا بهتر نشدم و درک میکنم چون منم میگفتم اونجوری 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

سلام خدارو شکر خوبم خودت خوبی؟؟فندق کوچولوت بزرگ شده هرکسی نمیتونه درک کنه یه آدم چطور در اوج خوشبخت ...

خداروشکر خوبیم .آره واقعا دیگه حس میکنی زیر پات هیچوقت قرص نیست همیشه ته ته دلت یه نگرانی هست .خدا به هممون رحم کنه گاهی وقتا کلا یادم میره گاهی وقتا هم مث اونشب بدجور دل شوره میگیرم

خداروشکر خوبیم .آره واقعا دیگه حس میکنی زیر پات هیچوقت قرص نیست همیشه ته ته دلت یه نگرانی هست .خدا ب ...

توکل کن به خدا 

همه از اوییم و به سوی او باز میگردیم 

بی اذن خدا برگی نمیفته