2777
2789
عنوان

کیا مثل من رد دادن

44 بازدید | 5 پست

اصن به بقیه فکر نمیکنم و خاطراتم باهاشون یادم داره میره کم مونده خودشونم یادم بره

مثلا قبلا دائم درگیر پارتنرم بودم اما الان بیخیال شدم انگار واسم یه انسان خیلی عادیه😐 نمیدونم چمه😐 

کسی مثل من هست؟

درگیر چیزای دیگم انگار حواس پرتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انگار خاطرات زندگیم داره از یادم میره کلا سر جمع ۵ سال از عقد و عروسیم و روزای مجردی که پیش خانواده ام بودم میگذره ، میام خونشون حس میکنم صد ساله از اینجا رفتم میگم چه زود نوجوانیم گذشت ، خاطراتم با برادرم چیشد اون همه لحظات شاد و غمگین که داشتیم چی 

حتی دوران نامزدی و یک سال اول ازدواجم انگار یه قرن گذشته اگه عکس و فیلم نبود کامل از ذهنم پاک میشد با اینکه دوران شیرینی بود 

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
منم انگار خاطرات زندگیم داره از یادم میره کلا سر جمع ۵ سال از عقد و عروسیم و روزای مجردی که پیش خانو ...

منم دقیقاااا من همین پارسالم داره از یادم میره چه برسه ۴ ۵ سال پیش

نمیدونم چرا 

منم دقیقاااا من همین پارسالم داره از یادم میره چه برسه ۴ ۵ سال پیشنمیدونم چرا

حس غریبی و تنهایی به آدم دست میده آدم حس میکنه تو این دنیا بزرگ تنها و بی کس مونده،  من انگار اون حس امنیتم رو از دست دادم ، قبلا با اینکه خانواده ام شرایط مالی زیاد اوکی هم نداشتن و حتی فرزند طلاق بودم اما داخل خانواده ام حس امنیت داشتم ، الان حس میکنم دورم خالیه تک و تنها موندم تو دنیا 

اون ماتریکسی که میگن شاید واقعیه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی