2777
2789

نمیدونم چرا فک میکنن ما وظیفمونه چون صرفا زنن و همجنسن همیشه بهشون احترام بزاریم وظیفمونه در صورتی که اگه کاری میکنیم لطفه

من خودم دیدم تو محیط کار خودم کاری که واقعا وظیفه شغلیمه انجام میدم اقاها انقد تشکر میکنن ادم شرمنده میشه اما خانوما شده من بخاطر چندین خانوم تایمی که شیفتم نبوده بمونم کمک کنم یا کاری که وظیفه خدمه بیمارستانه انجام بدم اما دهنش به یه تشکر خشک باز نشده ، انقد متوقع نباشید واقعا ، ادمو از محبت کردن ، طرفداری کردن پشیمون نکنید 

یا از یه دختر طرفداری میکنی فرداش جوری به قیمت خیار پیش چهارتا پسر میفروشتت برگات میریزه

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قابل توجه خانم های محترم سایت 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

اصلا متصدی آقاهست خیلی خوش برخورد تر از خانما هستن 

حتی تو رانندگی خیلی راه میدن 

درصورتیکه خانما اینطور نیستن

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

من خودم همه رو به چشم انسان میبینم.

ما انسان خوب داریم انسان بد داریم.

هرکی همجنس ماست لزوما انسان خوبی نیست؛

و هرکی جنس مخالفه لزوما انسان بدی نیست؛

و برعکس.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

آره کشیدم میدونم چی میگی

افرین به شما

🌷🌷🌷

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

باهات موافقم

خیلی زیاد

حقیرن

حقیر 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اصلا متصدی آقاهست خیلی خوش برخورد تر از خانما هستن حتی تو رانندگی خیلی راه میدن درصورتیکه خانما اینط ...

خآنم ها که اصلا توی رانندگی راه نمیدن

من‌ همیشه میگم 

حقی که توی زندگی واقعی نتونستن بگیرن ، فکر می کنن با راه ندادن توی رانندگی و ...‌ جبران میشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊