2777
2789
بپرسید اگر بلد باشم راهنمایی می‌کنم.منتها لطفاً کامل همه‌چیو تعریف کنید که بشه درست نظر داد.

خب خیلی سخته که ۹ سال زندگی مشترک رو توضیح داد ولی اینو بگم که حس میکنم تنهام و فشار زیادی رومه،یه دختر دو ساله دارم که بخاطرش خانه دار شدم ،پدرم که وابستگی شدیدی بهش داشتم شش ماه پیش فوت شد،مسائل مالی برام پیش اومده که توی فشارم با خانواده همسرم مشکل خوردم و …. و مهم‌ترین اینه که حس میکنم شوهرم همراهم نیست

خب خیلی سخته که ۹ سال زندگی مشترک رو توضیح داد ولی اینو بگم که حس میکنم تنهام و فشار زیادی رومه،یه د ...

خدا رحمت‌شون کنه!

راجع به مسئله ی سوگ، واقعاً کاری جز پذیرش نمی‌شه کرد.

اما این میان مراقب باشید خودتون‌و از دست ندید.

چه مشکلی با خانواده همسر و خود همسر‌تون دارید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمت‌شون کنه!راجع به مسئله ی سوگ، واقعاً کاری جز پذیرش نمی‌شه کرد.اما این میان مراقب باشید خودتو ...

خیلی احساساتی ام میدونم ولی وقتی راجبه چیزی ک اعتراض میکنم بهش به جای جواب منطقی خیلی راحت میشنوم که عزیزم اگر ناراحتی میتونی طلاق بگیری دنیا رو سرم خراب میشه

خیلی احساساتی ام میدونم ولی وقتی راجبه چیزی ک اعتراض میکنم بهش به جای جواب منطقی خیلی راحت میشنوم که ...

دوست‌تون داره؟ داشته؟ رابطه تون سالم و درسته؟

به نظر خودتون چیزی که بهش اعتراض می‌کنید بجا و صحیحه؟

دوست‌تون داره؟ داشته؟ رابطه تون سالم و درسته؟به نظر خودتون چیزی که بهش اعتراض می‌کنید بجا و صحیحه؟

داشتنش که داره ولی یجورایی دوست داره قدرتش رو به رخ بکشه

نمیدونم چشه

از اول همین بود حس میکنم دیگه من توان مقابله ندارم

میدونم حرفش از تهه دل نیست ولی نمیدونم چرا میگه

حس میکنم یکم خودشیفتس

داشتنش که داره ولی یجورایی دوست داره قدرتش رو به رخ بکشهنمیدونم چشهاز اول همین بود حس میکنم دیگه من ...

شما غرورشونو حفظ می‌کنید؟

خودشیفتگی اصولاً صفت بدیِ. اما حس خواهان قدرت مند بودن و تکیه گاه بودن در ذات مردانه‌ست. 

من این‌و میگم اما شما با زندگی خودتون بسنجید و به کار بگیریدش.

خود من و شما و اکثریت سایت که خانوم باشن این‌و می‌دونیم که به محبت و ابراز علاقه نیاز داریم. شنیدن دوست دارم برامون تکراری نیست و خوشاینده. پر از معنا و مفهومه. جزوی از شخصیت ماست. 

اینکه مردی از جانب همسرش خواهان دریافت احترام و عزت باشه جزوی از شخصیت آقایونه.

یک سری حرفا طبیعتاً به دل می‌شینه. و اون غریزه رو آروم می‌کنه. و برای مردها تقریباً چیزی تو مایه های این جمله هاست: 

‌➕ بهت افتخار میکنم

➕ به وجودت می بالم

➕ باعث افتخارمه که همسر توام

➕ چشم

➕ آقای من

➕ مرد قدرتمند من

➕ تو چقدر زور داری ماشاءالله 

➕ تکیه گاهم

➕ تنها پناهم

➕ امیدم

حالا با پرسیدن از چند نفری جز همسرتون به راحتی تاثیر این جملات‌و متوجه می‌شین.

فکر میکنم منطقی باشه مثلا میگم وقتی ده شب اومدی خونه یازده نرو باشگاه تا یک

تا ده شب سرکار هستن جسارتاً؟

خب وقت دیگری برای باشگاه‌شون پیشنهاد می‌کنید یا نه؟

اگر فکر می‌کنید جایی، حرف شما درسته اما همسرتون قبول نمی‌کنه اول دلایل‌شون‌و بشنوید و بعد اگر باز هم فکر کردید حرف خودتون واقعاً درسته کاری کنید خودشون هم به این نتیجه برسن که حرف شما درسته.

اینارو اصلننننن نگفتم تاحالا

شاید مشکل همین‌جاست...

نه صرفاً مشکل این باشه که همین یک جمله رو از شما نمی‌شنوه.

چون همونطور که توی پیام قبلی گفتم جزوی از شخصیت آقایونه و خواهان قدرتن. 

طرح یک‌سری مسائل اینجا مشکله،

اما فکر می‌کنم با همین جمله تمام منظورم‌و می‌تونم برسونم.

برای همسر‌تون [زن] باشید. نه یک هم‌خونه.

چجوری؟

ببخشید از بعضی صفات و کلمات توی حرفام استفاده می‌کنم، شما قطعاً اینطور نیستید اما جهت رسوندن منظوره.

شکاکیت به خرج ندید، غر نزنید، غیرمستقیم بعضی حرفا رو برسونید[مثل قضیه باشگاه که شما از جهت نیاز به محبت و توجه ایشون و وقت گذروندن باهاشون اعتراض کردید]، رفتار های مردانه نداشته باشید، زنانگی خودتون‌و حفظ کنید و...

ببخشید از بعضی صفات و کلمات توی حرفام استفاده می‌کنم، شما قطعاً اینطور نیستید اما جهت رسوندن منظوره. ...

موافقم انرژی زنانم کمه

مثلا همه میگن خیلی زیبا و خوش اندامم

ولی خودم نظرم اینه که اینها مهم نیست که آدم باید شعور و شخصیت داشته باشه 

نمیدونم منظورمو میرسونم یا نه