2777
2789
عنوان

کارما میاد سراغت

135 بازدید | 23 پست

خونوادم همیشه بین منو خواهرم فرق میذاشتن و میذارن اونم نه فرقای کوچیک! فرقای بزرررررگ ، انقدر زیاد که از یه ادم مهربون که بودم؛ یه ادم پر از کینه و نفرت ساختن

حالا همشون جواب کارهاشونو دارن پس میدن. حس میکنم تووی قلبم یه اتیش خاموش شده. اروم و خوشحالم. 

من نتونستم حقمو بگیرم، اما کارما حقی که ازم خوردن زهرشون کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلیا اذیتم کردن ،من همیشه مهربون اروم بودم به همه احترام میذاشتم ... استه میومدم استه میرفتم که گربه شاخم نزنه همیشه حتی هواسم بود کسی از حرفام ناراحت نشه تمام کلماتم رو با وسواس و فکر زیاد انتخاب می کردم و قبل حرف زدن صدبار حرف رو تو دهنم مزه مزه می کردم. الان من مریضم و داغون بقیه خوشحال و خندان. من کارمای چیو دارم پس مبدم؟؟؟؟؟

چیکار میکردن مگه ؟

منو تحقیر میکردن و میگفتن به اندازه‌ی خواهرم باهوش نیستم، نذاشتن من تهران درس بخونم اما خواهرمو فرستادن تازه اونم نه ملی! ازاد! من شرایط پذیرش المانو داشتم بهم پول ندادن ۹۰ میلیون ! اما برای خواهرم ۳ میلیاد و نیم خرج کردن تا بره دانشگاه خصوصی درس بخونه امارات! تازه میخواستن بفرستن امریکا ولی بهش ویزا نداد سفارت! بعدم معتقد بودن من خیلی کثیفم که اعتراض میکنم به اینا!

منم خیلیا اذیتم کردن ،من همیشه مهربون اروم بودم به همه احترام میذاشتم ... استه میومدم استه میرفتم که ...

عزیزم برای تو هم روزای خوب میاد، بهت قول میدم، من ۱۰ سال عذاب کشیدم، رنج کشیدم ، تنها و بی‌کس بودم، اما حالا شرایطم خوبه

برای کارما باید صبر کنی، من ۱۰ سال صبر کردم

امیدوارم پس بدن انقد ک اشکمو دراوردن و پیش خداالتماس کردم خسته شدما و به چشم میبینم چقدددر هرروز موفق تر وخوشحال ترن

خداهست 

امیدوارم پس بدن انقد ک اشکمو دراوردن و پیش خداالتماس کردم خسته شدما و به چشم میبینم چقدددر هرروز موف ...

حتی یک درصدم شک نکن، اون روز میرسه، تااونروز صبور باش و روی خودت کار کن، نمیدونی چه کارایی با من کردن، هنوز کابوس میبینم که با گریه میگم چرا منو اذیت میکنین

منو تحقیر میکردن و میگفتن به اندازه‌ی خواهرم باهوش نیستم، نذاشتن من تهران درس بخونم اما خواهرمو فرست ...

هی ... منم همیشه بخاطر چهره ام و رنگ پوستم تحقیر شدم ، برادرم زیباتر از من بود و ... همیشه همه چیز می افتاد گردن من

حق داری ... حق داری ...:) 

من رئالی نیستم !  من عاشق رئالم🤍شاید عاشق رئال باشم ، اما برای پرسپولیس میمیرم ❤️