2777
2789

شوهرم سر شب رفت بیرون خرید کنه از سرکوچه نرفته بود دیدم یکی اومد دقیقا جلو در خونه پارک کرد از پنجره دیدم چندتا خانمن منم بدو بدو بدون روسری با شلوارک درو باز کردم گفتم خانم لطفا ماشینتون رو یکم جلوتر پارک کنید یا بزنید کوچه بغلی جای پارک ماشین خودمونه(حیاط نداریم برا امنیت همیشه ماشین رو جلو در پارک میکنیم و پنجره چون بازه اکثرا یکی اونجا پارک کنه تا ته خونه معلومه)اصلانم جای سوزن انداختن تو کوچه نبود دختره با پرویی برگشت گفت کوچه هست دوست داریم پارک کنیم شما ماشینو ببر جای دیگه پارک کن منم گفتم اینجا خونمونه حق داریم بخواییم ماشین پارک کنیم شما ببر جای دیگه بخاطرشما که ما نمیتونیم ماشین ببریم چندتا کوچه بالاتر یهو دیدم ی مردم داخل ماشینه گفت باشه خانم من کارم زیاد طول نمیکشه زود میرم وای منو میگی جا خوردم با شلوارک سر لخت خودمو از جلو در کشیدم کنار اصلا جوابشو ندادم ی خانمه دیگم داشت با گوشی حرف میزد من اصلا نفهمیدم چی گفت بهم دخترا با پرویی ی چیزی زیر لب گفت رفت منم درو محکم بستم رو عصبانیت اومدم تو چتد دقیقه نشد ماشینه رفت فقط نمیدونم چرا اینجور وقتا دستام میلرزه پاهام شل میشه نمیتونم درست جواب طرفمو بدم از خودم دفاع کنم کار ب پارک ماشین نیست همیشه همینجورم بعدش خودخوری میکنم که چرا جوابشو ندادم چکار کنم اینجوری نباشم و حالم بد نشه بعدم باید انقد فکر کنم تا یادم بیاد چکار کردم جزئیات و حرفامو یا حرفای طرف مقابلو یادم میره کیا مثل منن🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جلوی در شما اگر دری باشه که ماشین ازش رد بشه و داخل پارکینگ بره نباید پارک کنه در غیر این صورت شما نمیتونی به بقیه بگی پارک نکنید مگه اینکه در ورودی رو گرفته باشه 

در ضمن میخاستی با شلوارک نری 

من باشم برخورد جدی با این افراد میکنم... حتی شده شکایتم کردیم ازشون

یه بارم یه مسئله ای پیش اومد که واقعا مهم بود، بخاطر جای پارک و... خلاصه از حرص از پنجره چندتا اجر انداختم رو ماشینه، سقفش کامل رفت تو.. راضی ام🙏🏻

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

اینا همه شعور میخواد ماهم زنگ ردیم ۱۱۰ اومده میگه اقا جلو در پارکینگ مردم پارک نکن یه. کار واجب دارن میگه کوچس پارک میکنم مال شهرداریه😂عقلشون درهمین حده

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

ایول خوشم اومد 😂😂😂ما زنام که همیشه چاقو ب دستیم فکر خوبیم هست اتفاقا

ن شوخی کردم نری پنچر نکنی فاز لات کوچه خلوت بگیری😂

لاستیک دونه ای ۲ میلیونه گناه دارن مردم

ولی براش ی نامه بنویس روش بنویس خاکبر سر مردم آزار

دم در خونه ی مردم پارک نکن

تااطلاع ثانوی سرماخوردم....