2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین نظر بدین

111 بازدید | 15 پست

من دوماه پیش بعد اینکه نتایج کتکور اردیبهشت اومد  و دیدم درصد دخترم خیلی کم‌شده تصمیم گرفت شروع کنه بع درس خوندن برای سال بعد. و من یه مشاور که یه نفر بهم معرفی کرد رو گرفتیم قرار شد ماهی یک میلیون بگیره. شروع کرد به برنامه دادنش حالا برنامه اش این بود که فیلمارو تو تلگرام  از گروهشون فورواردمیفرستاد و یه برنامه رو هم کوپی میکرد میفروستاد تا ۱۰ روز و همیشه هم خودمون زنگ میزدیم  بهش یاداوری میکردیم که  برنامه رو بفزستین .یا چرا نفرستادین. گزارش کار دخترمم گاهی میدید گاهی نمیدید .مثلا بهش میگفتیم فیلمی که میخوای بفرستی  که فردا ببینه شب بفزست این جا  دیر دانلودمیشه. اخرش فرداش میفرستاد‌ هربارم خودمون هی یاداوری میکردیم  خودشم گفت این ۱۰ روز امتحانی و برنامه هفتگی بعد ۱۰ روز  شروع میشه وبعد یه برنامه هفتگی فرستاد که انگار کوپی کرده بود از گروهی  که داشت  ما رو عضو گروهش نکرده بود هنوز. تا گذشت و کمیته امداد گفت به دخترت مشاور رابگان میدیم  و منم دیدم این اقا مشاور جالب نیس و کمیته هم پیشنهاد داده بهشون زنگ زدم و‌گفتم دیگه با شما نمیتونیم ادامع بدیم و... گذشت تا الان پیام داده ۶۰۰ هزارتومن بابت این چند روز باید واریز کنی .ولی من فک. میکنم ۶۰۰ براش زیاده تازه خودش گفت این مدت امتحانی ببینیم میتونیم کتار بیایم باهم که بعد اونجوری شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشاور ؟کاری نمیکنه که همینه اصلا خوب نیست مشاور ی برنامه میده که میگه فلان درس مثلا زیست درس دو ۳۰ تست مثلا ۲ ساعت همین ی برنامه یعنی خودتون‌نمیتونین بنویسین شنبه مثلا فلان درس ۲ ساعت درس ۴ ؟حتما باید ۱ تومن مفت بدی مشاور؟

من‌گرفتم‌اشتباه کردم هرکس خودش بهتر بلدع برنامه بریزع کتابا تستو بخره بخونه تست بزنه

به نظرت ۶۰۰ تومن‌حقشه؟

فکر نکنم...اگه کم‌کاری نکرده بودن که شما منصرف نمیشدین...

بهش بگین بخاطر کم کاری کردناتون ما نتیجه مثبتی از شما نگرفتیم پس ۶۰۰ تومنو بخاطر چی واریز کنیم به چه دلیل؟!!

☔️⛈️🌈
عزیزم مشاور ؟کاری نمیکنه که همینه اصلا خوب نیست مشاور ی برنامه میده که میگه فلان درس مثلا زیست درس د ...

یکماهی مشاور نداشت خودش میخوند که یهو مشاور کمیته امداد که رایگان بود سرکله اش پیدا شد .میگم خودش بخونه درکنارش هم این مشاور باشه  باهام برنامه ریزی میکنن  نظرت چیه