من دوماه پیش بعد اینکه نتایج کتکور اردیبهشت اومد و دیدم درصد دخترم خیلی کمشده تصمیم گرفت شروع کنه بع درس خوندن برای سال بعد. و من یه مشاور که یه نفر بهم معرفی کرد رو گرفتیم قرار شد ماهی یک میلیون بگیره. شروع کرد به برنامه دادنش حالا برنامه اش این بود که فیلمارو تو تلگرام از گروهشون فورواردمیفرستاد و یه برنامه رو هم کوپی میکرد میفروستاد تا ۱۰ روز و همیشه هم خودمون زنگ میزدیم بهش یاداوری میکردیم که برنامه رو بفزستین .یا چرا نفرستادین. گزارش کار دخترمم گاهی میدید گاهی نمیدید .مثلا بهش میگفتیم فیلمی که میخوای بفرستی که فردا ببینه شب بفزست این جا دیر دانلودمیشه. اخرش فرداش میفرستاد هربارم خودمون هی یاداوری میکردیم خودشم گفت این ۱۰ روز امتحانی و برنامه هفتگی بعد ۱۰ روز شروع میشه وبعد یه برنامه هفتگی فرستاد که انگار کوپی کرده بود از گروهی که داشت ما رو عضو گروهش نکرده بود هنوز. تا گذشت و کمیته امداد گفت به دخترت مشاور رابگان میدیم و منم دیدم این اقا مشاور جالب نیس و کمیته هم پیشنهاد داده بهشون زنگ زدم وگفتم دیگه با شما نمیتونیم ادامع بدیم و... گذشت تا الان پیام داده ۶۰۰ هزارتومن بابت این چند روز باید واریز کنی .ولی من فک. میکنم ۶۰۰ براش زیاده تازه خودش گفت این مدت امتحانی ببینیم میتونیم کتار بیایم باهم که بعد اونجوری شد