2777
2789
عنوان

نمیدونم

85 بازدید | 10 پست

نمیدونم کیا مثه منن؟ اما من هرباری که سریال بچه مهندس رو میبینم از این همه غمش گریه م میگیره،محاله یه قسمتش رو ببینم و بغض نکنم...

وقتی میبینم این پسر چقد حسرررت داره،چقد بغض داره و چقد تنهاست ،چقد دلش همیشه یه خونواده میخاس،خیلی خیلی غم انگیزه.شاید بگین فیلمه همش،اما اینام بلاخره بر اساس یه واقعیتی ساخته شدن!

اینجور آدما خیلی شکننده وحساسن دقیقا مثه جوادکه تا تقی به توقی میخوره اشکاش سرازیر میشن.

ادم از این همه غم پنهانی ادما زیر اینهمه نقاب گریه ش میگیره...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیق مثل توم زار زار گریه میکنم البته خودم پدرمادر داشتم ولی از نامادری اینا بدتر بودن خصوصا اینکه جواد خیلی قشنگ بازی میکنه جز فصل آخر که بازیگر عوض کردن

❤️

خیلی احساساتیی

میدونم خیلی زیاد متاسفانه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

ن

بنظرمن که نویسندش خیلی قوووی بوده خیلی .بلده چجوری با روح و روان ادم بازی کنه

منم دقیق مثل توم زار زار گریه میکنم البته خودم پدرمادر داشتم ولی از نامادری اینا بدتر بودن خصوصا این ...

عزیزمممم متاسفم

مگه همینکه الان پخش میشه فصل اخر نیست؟

اگه فصل بعدی باشه چیزی نمیمونه که دیگه؟موضوعی ندارن بپردازن بهش!

هس

نمیدونستم.

اره منم دقیقا این جوریم اتفاقا این فصل اخر هم خیلی غمگینه و هرروز که میبینم یه غم دیگه به غم هاش اضا ...

فصل قبلی خیلی زیااد قابل باور بود الان یجوریه جواد.