2777
2789
توکلت ب خدا باشهخدا بخواد همه چی میشه🙏چن سالشونه

توکل بر خدا

33

حین رانندگی حالش بد میشه آروم میزنه به یه ماشین با آمبولانس میبره بیمارستان خودش اونجا گفته من سکته مغزی کردم ولی اهمیت ندادن گفتن حمله عصبی بهت دست داده بعد از دو روز که جواب اسکنها و ام آر ای میاد و یه دفعه هپشیاریش خیلی پایین میاد میبرن عمل

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خدا از دهنت بشنوه

مامان رهگذر من دیپلم انسانی دارم معدل کلم ۱۶.۸۰ متاهلم ی پسر ۱۱ماهه دارم و میخام ادامه تحصیل بدم تو دانشگاه پیام نور رشته ی عربی بخونم .بنظرتون ارزش داره !دوس ندارم علوم تربیتی بخونم چون میشم اموزگار سر و کله با بچه رو دوس ندارم ممنون میشم راهنماییم کنییدد ممنون ان شاالله خدا سلامتی بده ب برادرتون ،🩷

مامان رهگذر من دیپلم انسانی دارم معدل کلم ۱۶.۸۰ متاهلم ی پسر ۱۱ماهه دارم و میخام ادامه تحصیل بدم تو ...

سلام عزیزم. 

پالا از آینده این آزمون ها هیچ اطلاعی ندارم. چون جمعیت دانش آموزا از سال 1408کم میشه جذب معلم هم کم میشه بیشتر از فرهنگیان نیرو میگیرن. 

اگر سنت میرسه بخون برای فرهنگیان اگر نه حتما میخوای دانشگاه بری رشته ای بخون که غیر از دبیری یه بازار کاری داشته باشه، هنین عربی رو دو سال زمان بذاری از طریق آموزشگاهها میتونی مسلط بشی، به عنوان مترجم مشغول بشی حتی میتونی تدریس هم بکنی تو موسسه ها

متاسفانه رشته انسانی بازار کار نداره، نهایتا تدریس. 

این تصمیمیه که خودت باید بگیری مدرک برات مهمه یا اشتغال. 

حال برادرتون چطوره؟؟

آوردنش بخش پست آی سی یو چند روزه خودش بدون دستگاه داره نفس میکشه ولی هوشیاریش 6