سلام برادرم به علت لخته در عروق مغزی جراحی کرده 14روز از عمل میگذره تو بخش آی سی یو بستریه و هوشیاریش پایینه، امروز رفتیم دیدنش، لوله دستگاه بهش وصل نبود، در عوض بخور سرد روشن بود پرسیدیم گفتن که تنفسش بهتر شده لوله تنفسی رو جدا کردیم، اما برادر بزرگترم میگه نه حتما از طریق دیگه اکسیژن بهش میرسونن و به ما نمیگن. ولی به بینی و دهانش هیچ چیزی وصل نبود داخل دهانش تا سینه هم آزاد بود.چیزی نبود. سوال من اینه تنها راه تنفس برای بیمار تو آی سی یو فقط از طریق دهان یا بینیه یا راه دیگه ای هم هست؟
خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه قبلن اینتوبه بود الان نیس یعنی حالش خوبه. تو گردنشم چیزی کار نذاشتن؟ ملاقات کردین؟ هوشیاریش چقده الان. اگه لوله نداشته باشه یعنی هوشیاریش تا ۹اقلا اومده
خواهرم زمان کرونا اینتوبه شد دکتر به بابام اینا گفته بود اگر تا فردا بمونه دیگه میمونه حال خیلی بدی داشتم ولی خدا خواهرم بهمون برگردوند الان هم قراره شما وخانوادت گوسفند سلامتی داداشت جلوپاش قربونی کنین 💜💜
شما خودتم میتونی هوشیاریشو متوجه بشیصداش بکنی جواب بده؟ با چشم جواب بده؟تحریک دردناک مثل نیشگون واگن ...
ظاهرا یه دفعه خیلی هوشیاریش پایین اومده که بردنش جراحی دکترش میگفت من شروع کردم به عمل مغزش نبض نداشت لخته رو که برداشتم نبض برگشت. میگفت انتظار نداشتم از عمل زنده بیاد بیرون.
خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.