2777
2789

سلام 
برادرم به علت لخته در عروق مغزی جراحی کرده 14روز از عمل میگذره تو بخش آی سی یو بستریه و هوشیاریش پایینه، امروز رفتیم دیدنش، لوله دستگاه بهش وصل نبود، در عوض بخور سرد روشن بود پرسیدیم گفتن که تنفسش بهتر شده لوله تنفسی رو جدا کردیم، اما برادر بزرگترم میگه نه حتما از طریق دیگه اکسیژن بهش میرسونن و به ما نمیگن. ولی به بینی و دهانش هیچ چیزی وصل نبود داخل دهانش تا سینه  هم آزاد بود.چیزی نبود. 
سوال من اینه تنها راه تنفس برای بیمار تو آی سی یو فقط از طریق دهان یا بینیه یا راه دیگه ای هم هست؟ 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من کادر درمان نیستم همین که اینتوبه نیست یعنی حالش ماشاالله خوبه نترس دکتر همه دکترها هم خداست

انشاالله خدا از دهنت بشنوه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول ارزوی سلامتی دارم برای ایشون

جای نگرانی نیس عزیزم

من پرستارم

وقتی لوله تنفسی جدا میشه یعنی تنفس ها به حالت طبیعی برگشته و‌ بیمار زجر تنفسی نداره

و حتی اگه اکسیژن هم بگیره از طریق دیگه طبیعیه

شمارو شناختن؟ عدد هوشیاریشون چند بود؟

اول ارزوی سلامتی دارم برای ایشونجای نگرانی نیس عزیزممن پرستارموقتی لوله تنفسی جدا میشه یعنی تنفس ها ...

ممنونم از شما

نه به هوش نیست. ولی پریروز دستشو گرفتم محکم فشار داد انگار به زور میخواست چشمشو باز کنه 

انشاالله خدا از دهنت بشنوه

خواهرم زمان کرونا اینتوبه شد دکتر به بابام اینا گفته بود اگر تا فردا بمونه دیگه میمونه حال خیلی بدی داشتم ولی خدا خواهرم بهمون برگردوند الان هم قراره شما وخانوادت گوسفند سلامتی داداشت جلوپاش قربونی کنین 💜💜

اگه قبلن اینتوبه بود الان نیس یعنی حالش خوبه. تو گردنشم چیزی کار نذاشتن؟ ملاقات کردین؟ هوشیاریش چقده ...

نه نوشتم هیچ چیزی بهش وصل نبود تا سینه اش

عدد هوشیاری رو نمیدونم 

جپاب نمیدن که

خواهرم زمان کرونا اینتوبه شد دکتر به بابام اینا گفته بود اگر تا فردا بمونه دیگه میمونه حال خیلی بدی ...

ان شالله کلی نذر و نیاز کردیم. 

خدا رو شکر خواهرتون سلامتن

انشاالله همه بیمارا شفا پیدا کنن

نه نوشتم هیچ چیزی بهش وصل نبود تا سینه اشعدد هوشیاری رو نمیدونم جپاب نمیدن که

شما خودتم میتونی هوشیاریشو متوجه بشی

صداش بکنی جواب بده؟ با چشم جواب بده؟

تحریک دردناک مثل نیشگون واگنش نشون میده؟

بهش بگی دستتو بیار بالا میاره؟

اینا هرکدوم ی امتیاز داره

نه نوشتم هیچ چیزی بهش وصل نبود تا سینه اشعدد هوشیاری رو نمیدونم جپاب نمیدن که

من گفتم شاید بعد دو هفته لوله رو دراوردن تراک کردن.  اگه چیزی نیس پس رو ب بهبوده وگرنه با دستگاه و لوله نای بهش نفس میدادن

شما خودتم میتونی هوشیاریشو متوجه بشیصداش بکنی جواب بده؟ با چشم جواب بده؟تحریک دردناک مثل نیشگون واگن ...

دستشو گرفتم محکم فشار داد به زور میخواست چشمشو باز کنه. 

شما خودتم میتونی هوشیاریشو متوجه بشیصداش بکنی جواب بده؟ با چشم جواب بده؟تحریک دردناک مثل نیشگون واگن ...

ظاهرا یه دفعه خیلی هوشیاریش پایین اومده که بردنش جراحی دکترش میگفت من شروع کردم به عمل مغزش نبض نداشت لخته رو که برداشتم نبض برگشت. میگفت انتظار نداشتم از عمل زنده بیاد بیرون.