2777
2789

میشه بگید نسبت به کسایی که هیت میدن بهتون چجور برخود میکنید؟

مثلا بی سوادی که خودش تجدید میاره ولی به تویی که فرهنگیان قبول شده میگی چرت ترین آدماهم میرن فرهنگیان من خودم دوسندارم برم دوسدارم تو پیام نور روزنامه نگاری بخونم 

یا مثلا ینفر که سوادش نهمه و دیگه ادامه ندادا امروز میگف خیلی راحته استخدام شدن تو آموزش پرورش فقط کافیه بری ۳ ماه تو غیر انتفاعی درس بدی بعد استخدام رسمی میشی نیاز به آزمون نیست 

به اینا چی میگید؟چطور هضم میکنید حرفاشونو؟من متاسفانه حرف مردم خیلی برام مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم فرهنگیانم و رتبه زیر ۲هزار .قبل این یه ترم رشته دیگه تو دانشگاه دولتی تاپ خوندم .اما باز اومدم فرهنگیان 

همکلاسیم با رتبه ۳۰۰و خورده ای اومده فرهنگیان 

خیلی از رتبه های زیر هزار هم میرن سمت فرهنگیان .

از خیلی جهات عالیه اگه علاقه داشته باشی

بله و به من این حرفارو میزنن منم چون حرف مردم واسم مهمه خیلی ناراحت میشم

اصلا اهمیت نده ،ابدا 

عزیزم در حین تحصیل حقوق میگیری و مزایا هم داره 

زود تر میتونی پیشرفت کنی از نظر مالی 

من اصلا جواب نمیدم به یه ورمم نیست.

البته من با آزمون قبول شدم یبار به جاریم گفتم اگه میخوای از شغلت استفعا بده برو آزمون بده ببین قبول میشی

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
من خودم فرهنگیانم و رتبه زیر ۲هزار .قبل این یه ترم رشته دیگه تو دانشگاه دولتی تاپ خوندم .اما باز اوم ...

هم علاقه دارم 

هم والا ترازم تراز واقعا خوبی بود

این اطرافیان خیلی بی سواد هستند و چون اطلاعاتشون خیلی کمه احساس میکنن هرکس چیزی قبول نشه میره فرهنگیان

خیلی رو مخم هستن متاسفانه