2777
2789
عنوان

الان مقصر کیه😑

123 بازدید | 17 پست

منو همسرم بیرون بودیم 

من ذاتا با آدمای مورد علاقم پر حرفم مخصوصا همسرم حرفیم نباشه مسخره بازی در میارم

خلاصه داشتیم برمیگشتیم منو بزاره خونمون چون عقدیم

بعد من ساکت شدم

واسه یه مسئله ای

حرفی نمیزدم بعد گفت خسته ای گفتم نه 

گفت ناراحتی گفتم نه اونم چیزینگفت و زود منو رسوند و رفت معلوم بود ناراحته

رفتیم خونه بهش پیام دادم که گاهی اوقات چیزینشده ولی ساکت میشم بعد گفتم شامم کوفت بود گفت نوش جونت

الان من دقیقا چیکار کردم😑

میدونم واس اینکه ساکت بودم ناراحته 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

از این رفتار خیلی بدم میاد که ناراحت میشه ادم و طرفشم ب همین دلیل قیافه کج میکنه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مسئله به همسرتون ربط داشت؟

اصلا مسئله  ی مهمی نبود بخدا

یه چیزی سفارش دادم نباید مامانم میفهمید خودمم که بیرون بودم میترسیدموقتی رفته باشم فهمیده باشه 

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

چرا یه دفعه‌ای ساکت شدی، چرا میگه ناراحتی میگی نه بعد میری خونه پیام میدی شامم کوفت بود، درست توضیح ...

خب من ناراحت نبودم😑

وسط چت هم یهو گفتم خواهرم کوفت درست کرده گفت نوش جونت

خب مگه ناراحت نبودی؟میگفتی آره ناراحتم ، یا درباره اش حرف می‌زدی یا میگفتی الان نمیتونم دربارش حرف ب ...

نه ای بابا

من ناراحت نبودم

من فقط داشتم راجب یه چیزی فکر میکردم همین

چقد منیمنم ازبس حرف میزنم ی وقت ساکت باشم ازم ناراحت میشن

😔والا

جرعت نمیکنب سه ثانیه فکر کنی

نه ای بابامن ناراحت نبودممن فقط داشتم راجب یه چیزی فکر میکردم همین

خب بهش میگفتی ذهنم مشغول فلان مسئله است 

کلا نذار تو ابهام بمونه 

یا نهایتا دوست نداری بدونه اون مسئله چیه، بگو اجازه بده بعداً بهت میگم چی شده

خب بهش میگفتی ذهنم مشغول فلان مسئله است کلا نذار تو ابهام بمونه یا نهایتا دوست نداری بدونه اون مسئله ...

الان بهش زنگ زدم و گفتم