2777
2789

من خودم اوریفلیم استفاده کردم و خوب بود چون گیاهی بود ولی تنوع رنگیش کمه الان میترسم ریسک کنم یه سایه بگیرم که چشمم اشک بریزه و واکنش بده چون تنها سایه ای که واکنش نداد اوریفلیم بود از طرفی چند میلیونم نمیخوام هزینه سایه بدم ب نظرتون چه پالتی مناسبه برام؟ که تناژ سفید و مشکی داشته باشه 

مداد نمیتونی بگیری؟فید کنی‌؟ یا سایه مایع بزن که نریزه داخل چشمت 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مداد چه مارکی

بعضی مدادهای چشم پیگمنت بالا دارن مارکش که الان خیلی چیزا فیکه حتی جاهای معروف از یه مغازه بگیر که خیلی شلوغه و زود به زود جنس میاره 

یه روش تست هست طلارو‌میکشی روی رد مداد اگه سیاه شد اون داخلش سرب هست 

ولی باز به نظرم برا شما سایه مایع بهتره چون نمیریزه ولی شاید از سایه نیست من خودم به ضد افتاب هررر مدلش حساسیت دارم چشامو شدید میسوزونه 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆