2777
2789
عنوان

استاد

66 بازدید | 8 پست

عاشق استاد بازیگریم شدم متاهله چیکار کنم دست خودم نیست همین استادم یک بازیگره چیکار کنممم راهی بندازید جلوم ک بتونم بی اهمیت بشم بهش  بهشم گفتم دوسش دارم ولی اون باهام بد رفتار کرد چیکار کنم بچه ها توروخدا کمکم کنید نمیخام مثل رابطه قبلیم زجر کش بشم

دخترخوب من تورو مث خواهرم دوستت داشتم نباید اون کارو میکردی...💔🚶‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطوریش مرد متاهل دنبال زن باشه تهش سواستفادشو میکنه و میره از توش عشق و عاشقی و ازدواج در نمیاد

چه برسه مرد هم نخوادت جز توهین و تحقیر هیچی برات نداره

یه کاری نکن ده بیست سال دیگه از دست خودت عصبانی بشی که چرا انقدر خودتو کوچیک کردی

من همیشه از بچگی خط قرمزم مرد متاهل بود 

اتفاقا از شانسم خیلی هم به تورم خوردن ولی هیچوقت یدونشون هم محل نکردم

اگه قبول میکردادامه میدادی؟

متاسفانه در خولست رابطه جنسی داد و منم شستم گذاشتمش با کمال احترام کنار

سنت هم کمه بعدا انقدر واست موارد زیاد پیش میاد که مرد متاهل بوگندو به چشمت نمیاد که معلومه این اقا س ...

اره میفهمم چی میگی  اره بابا ۴۶ سالشه

همینطوریش مرد متاهل دنبال زن باشه تهش سواستفادشو میکنه و میره از توش عشق و عاشقی و ازدواج در نمیادچه ...

سو استفادشو کرد درخاستشم داد . واقعا نمیدونم چرا همچین فکرای بدی راجب یکی میکنن ک دوسشون دارن همه چیو تو رابطه جنسی میبینن کافیه بهشون بگی دوسشون داری فکر میکنن هر چی بخان انجام میدیم

بزرگ شدی یادت می‌ره. منم جوون بودم عاشق همه میشدم الان از همشون متنفرم چقدر داغون بودند

ایندم به قول خودش بهش وصله