2777
2789
عنوان

آل واقعیههه🤔😟😰

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 88 پست
نه فیلم ترسناکه😂😂😂

😂😂😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخون نوشته بودناز دست دادن خون زیاد و بهم ریختگی هورمون ها و افسردگی بعد زایمان کمبود بهداشت تو اون ...

یعنی ب خاطر اینا زن زایمان کرده توهم میزنه؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️

هیچ کدام

توهم؟

جنه انگار اینطوری که میگن والا کم فوبیا داشتیم اینم روش😂

وقیقا😂

توهم؟

کنجکاو شدم رفتم سرچ کردم در مورد آل چیزای جالبی نوشته:
در زمانهای قدیم، شاید از نیم قرن پیش که مشکلات بهداشتی و بیماری در ایران زیاد بود مادر در اواخر بارداری یا پس از زایمان دچار توهماتی میشده که هنوز این توهمات در بسیاری از زنان باردار و زنانی که زایمان کرده اند دیده میشود.

این توهمات امروزه در دسته بیماران (سایکوز) پس از زایمان است و حتی احتمال خودکشی مادر نیز در آن وجود دارد اما در قدیم چون چنین علمی درباره اینگونه افسردگیها وجود نداشته و گاهی توهمات زائو باعث تولید چنین خرافاتی میشده

حجت الاسلام امیر رضا مهدی ناصح کارشناس مذهبی در رابطه با خرافات و افکار این گونه میگوید: این مسائل بین برخی از مردم رواج پیدا کرده و علتش این است که درقدیم داستانها از افرادی که مورد اعتماد بوده سینه به سینه و دهان به دهان چرخیده است.

عمده این حرفها و کارها دستخوش تحریفاتی شده و به نوعی تغییر رویه داده مواردی از این دست داریم که در سنت و دین اسلام این روایات نقل شده است. اما باید توجه داشته باشیم که این روایات چه سندی داشته است.

من توصیهام به این افراد این است که به جای استفاده از چاقو یا لوازم تیز بیایند از کلام خدا استفاده کنند. در روایات داریم که برای عزیزانمان چهار قل و یا آیت الکرسی بخوانیم.
افکاری که در قدیم رایج بوده است به وجود آل و آزار اجنه به انسانها کذب است زیرا در قران هم آمده است که اجنه نباید به انسانها و انسان هم نباید به حریم اجنه وارد شوند.
آل به هیچ وجه وجود ندارد و خرافاتی بیش نیست. خرافات از توهمات خود بشر ساخته شده و به آن بال و پر میدهند و با کم و کاستی به دیگران منتقل میکنند.

آیا آل یا زائوترسان یک موجود واقعی است؟

نه، آل یا زائوترسان بهعنوان یک موجود واقعی در علم زیستشناسی یا تاریخ طبیعی شناخته نمیشود. این واژهها بیشتر به مفاهیم فرهنگی و افسانهای اشاره دارند و در دنیای واقعی وجود ندارند این موجود بیشتر جنبه افسانهای دارد و به احتمال زیاد در عالم ماده همچین موجودی وجود خارجی نداشته و ندارد .
اینکه چرا مردمان بعضی از کشورها و مناطق مختلف به وجود زائو ترسان معتقد بودند بر میگردد به عدم اطلاعات و آشنایی کافی این مردمان با علم طب در زمانهای بسیار دور چون مردم از پزشکی سر در نمیآوردند وقتی اتفاقی برای زن تازه وضع حمل کرده یا نوزاد او میافتاد میگفتند که آل در این کار دست داشته است . البته مستندات و گزارشاتی هم دال بر وجود همچین موجودی وجود دارد ولی بیشتر جنبه فیک و بی ارزش دارد و قابل ارائه در مباحث و مقالات علمی نیست .

اینکه وجود آل واقعیت داره یا نه، قطعا جوابش نه هست اما اینم بدونید که در زمان قدیم هیچکس اطلاعات پزشکی متوسط هم نداشته، پس فوت نوزاد تازه متولد شده یا فوت بچه تو شکم مادر رو به پای آل یا زائوترسان میذاشتن.

به همین خاطر بوده که از زنی که آخرای بارداری خودشو طی میکرد، لحظه به لحظه مراقبت میکردن. در واقع میتونیم بگیم آل ی موجود افسانه ای هست که کاملا ساخته ذهن مردم قدیمی هست دقیقا مثل همون داستانایی که برای زنی که بچه دار نمیشد میساختن و اصلا نمیدونستن مشکل از کجاس.

قطعا این روزها با پیشرفت علم و دانش پزشکی، همه ی تصورات پیشینیان در مورد وجود موجودی به نام آل زیر سوال رفته و دلایلی کاملا منطقی مانند آمبولی ریه و پارگی رحم برای مرگ زنان زائو وجود داره که اعتقاد به این مسائل را کمرنگ تر از همیشه میکند.

منم دیدم ولی این یکی بدتره🥲🥲

رفتم خوندم 😬😅

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

اسی دختر من ۳ سالش بود یه روز عصر اومد بعلم تو آشپزخونه بالای آبگرمکن رو نشون داد گفت ماما داره نگام میکنه چشماشو همینو که گفت من دخترمو از ترس بغل کردم گفتم بسم الله بعد یه خرده دخترم بعلم نشست رفت دوباره فرداتو خونه بازی میکرد همون موقع اومد گفت ماما بسم الله بگو بره وای انگار آب یخ ریختن رو دخترمو بغل کردم از ترس میلرزیدم بعد دخترم دیگه از بعلم جدا نمیشد طرف میشستم یا غدا درس میکردم مینشست بین دوتا پاهام منم ایستاده کارامو میکردم از کوچکترین صدا وحشت میکرد بردیم دعا نویس گفت موقع اذان حموم بردی اینجوری شده بعد دعا دخترم ا این رو به اون رو شد

افرین😂🌹

وای این تبلیغات که میاد گوشیم کند میشه و هنگ میکنه

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭ولی کاش میشد ازدواج کنم اما فعلا کسی نیست . . امروز ۱۴۰۵/۴/۹ فهمیدم چاره ای ندارم باید به زندگی برگردم... چقدر گریه کردم و گفتم کاش به دنیا نمیومدم ولی خب حالا که به دنیا اومدم باید یه کاری کنم ...امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️