2777
2789

من یه شام ساده پختنم‌و یکم ظرف شستن و جمع کردن آشپزخونه دوساعت و نیم زمان برد 

مهر ماه که سرکارم چیکار میکنم نه به نظافت خونه رسیدم نه کارای دیگه کردم 

واسه همه همینقدر زمان میبره؟

البته من تازه دارم کار خونه انجام میدم تا همین یک ماه پیش که مامان فوت نشده بود حتی ظرف نمیشستم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

عزیزم، روحش شاد باشه الهی 

اولاش یکم سخته، هر چقد زمان بگذره انگار فرزتر میشی، ولی بالاخره زمان میبره 

من هم اوایل که کار خونه میکردم خیلی سخت بود 

الان غذای دو نفره دیگه برام شوخیه کاملا،ولی خب برای مهمونداری هنوز یکم چالش دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در طول هفته هر روز خونه رو مرتب میکنم در حد نیم ساعت جارو شارژی میکشم و اشپزی هم غذای دو وعده ای درست میکنم یه روز در هفته هم تمیزکاری اساسی میکنم 

هر روز تا ۵ سرکارم ولی بعدش میرم بیرون سینما خرید اینور اونور به کارای خونه هم میرسم

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

برای غذا تقریبا از شب قبل تدارک میبینم نه که بپزم کامل نصف کاراش رو انجام میدم 

برای تمیزکاری هم سعی میکنم آخر هفته اساسی تمیز کنم ظرف شستن هم معمولا همسرم کمک میکنه چون من به درس بچه می رسم اون کمک میده حتی گاهی شام هم درست میکنه