2777
2789

مدام بهم میگه تنبل و خوابالود بخدا قسم کارای شخصیشم من انجام میدم همه کار با منه حتا میریم خرید خونه هم من میرم اون فقط رانندس مثلا شوخی میکنه اما لجمو درمیاره،خوابمم هی مثل ادم نیست شبا دیر میخوابم روزام بزور صبحم نه بیدارم،انقدر بهش فحش دادم قهر کرد اصلنم برام مهم نیست دوسدارم کلا باهام قهرباشه از دست چرت وپرتاش راحت شم،اینم بگم ۱۵سال ازم بزرگتره خوشگل حرمتشو گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلا اونایکه همسنن خیلی خوبن باهم ،خب ادم چه میدونه طرف چه جوره

اینم درسته ولی یه دهه فرق بین تون هست بالخره بعضی چیزا قابل درک نمیشن البته بگم انشالله باخوشی باهم زندگی کنید عزیزم❤️

اینم درسته ولی یه دهه فرق بین تون هست بالخره بعضی چیزا قابل درک نمیشن البته بگم انشالله باخوشی باهم ...

ممنونم اره خب صددرصد اینجورم هست ولی فکر کنم اگرم باهمم هم سن بودیم این اختلاق و داشت مدام سر به سرم میزاره رو مخمه

کار اشتباهی کردی

چرا عزیزم 

وقتی یکی میبینه از یه حرف ناراحت میشه 

چرا باید هی تکرار کنه 

قرار نیست که همیشه حرمت نگه داشته باشه آدم یه وقت یه جاهای باید  آدم بگه که بفهمن زبون داره 

تااحالا نگفته فقط احترام گذاشته وگرنه گفتن بلده 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید