2777
2789

من ترم سه حسابداری دانشگاه ازادم

تو رشته ما کار عملی مهمه و دانشگاه مهم نیست

دوست داشتم از الان کار کنم اما همش تمام وقته

یا دوشیفت

ینی باید با دانشگاه خداحافظی کنم

کلاس زبان و کامپیوتر هم دارم

ینی دقیقا نابود میشم

مامانم نمیذاره کار کنم  میگ هرچه سریعتر لیسانست بگیر ازمون استخدامی بده چون رشته منو خیلی زیاد میخوان خالمم هم رشته منه الان بانکیه

من میگم شاید ازمون قبول نشدم تکلیف چیه اگ از الان سابقه درست نکنم

از طرفیم میگم سال دیگ ک ترم پنج میرم هم میتونم شاغل شم اما دیره

نمیدونم شما بگید😣😣😣دوره شرکت کننم و نمرات بکشم بالا یا کار کنم تمام وقت؟ تمام وقت نه صبح تا پنج عصره

تعداد رای : 8
نظرسنجی
مامانت راست میگه
6
75%
تو راست میگی
1
12%
هیچکدومتون درست نمیگه
0
0%
دیدن نتایج
1
12%

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستو ادامه بده

کی گفته درس تو حسابداری به درد نمیخوره؟ تا وقتی که دید کاملی به حسابداری نداشته باشی تو عملی هم موفق نمیشی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

درستو ادامه بدهکی گفته درس تو حسابداری به درد نمیخوره؟ تا وقتی که دید کاملی به حسابداری نداشته باشی ...

عه شما حسابدارید میشناسم شمارو

پس چرا همه میگن دانشجویی شاغل شید تو حسابداری

حتی اساتید

کاراموزیامو رفتم

اما خب چیزی یاد ندادن

البته باعث شد یادگیری اکسل شروع کنم و با محیط کار اشنا شم

درستو ادامه بدهکی گفته درس تو حسابداری به درد نمیخوره؟ تا وقتی که دید کاملی به حسابداری نداشته باشی ...

الان مدرک هلو دارم

اکسل هم دارم یاد میگیرم

عقبم یا جلو؟ مهر میرم ترم سه

نمرات همه بالا

اخه درامد میخوام

باشه از یه شاخه به شاخه دیگه نپر 

مدرکتو بگیر در کنارش کلاس کامپیوترتم کامل شرکت کن یاد بگیر که با رشتت متناسب لیسانس که گرفتی برو تو شرکت ها یا ازمون استخدامی بده 

اخه درس تو حسابداری بدرد نمیخورهمگه اینکه ازمون استخدامی بخوای بدی

خب همین آزمون استخدامی منظورمه دیگه ، الان استخدام بانک یا یک اداره دولتی بشی خیلی به نفعته

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

باشه از یه شاخه به شاخه دیگه نپر مدرکتو بگیر در کنارش کلاس کامپیوترتم کامل شرکت کن یاد بگیر که با رش ...

خب منم کار حسابداری منظورم بود 

پریدن ب شاخه دیگه نیست

اما دانشگاه از دستم میره

هرچند سطح علمی دانشگاه فوق پایینه

خب منم کار حسابداری منظورم بود پریدن ب شاخه دیگه نیستاما دانشگاه از دستم میرههرچند سطح علمی دانشگاه ...

دانشگاه و ول کنی عملا اخرین مدرک تحصیلیت میشه دیپلم تو خیلی از شرکتها مدرک مهم ،بعد دانشگاه هم میتونی تجربه کسب کنی یا هنوز اول راهی کلاسات که تموم شد دورشون میتونی پاره وقت کار کنی

دانشگاه و ول کنی عملا اخرین مدرک تحصیلیت میشه دیپلم تو خیلی از شرکتها مدرک مهم ،بعد دانشگاه هم میتون ...

ن ن منظورم از ول کردن دانشگاه این بود که تو خونه درس بخونم

کلاسارو نمیتونم برم